Logo


God investeringsrådgivning

God investeringsrådgivning tager altid udgangspunkt i dig og din personlige investeringsprofil. Vi tror nemlig på, at god investeringsrådgivning i sidste ende resulterer i et ekstra plus på kontoen.

Der er mange ting, du skal forholde dig til, når du vil investere dine penge, og vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Når vi her i Djurslands Bank rådgiver dig om investering, baserer vi altid vores anbefalinger på din personlige investeringsprofil.

Læs mere om investeringsprofil

Investering i værdipapirer

Når du investerer, kan du gøre det på flere forskellige måder. Du kan f.eks. købe aktier eller investere i investeringsforeninger.
Når du investerer via en investeringsforening, køber du dig til muligheden for en meget stor risikospredning på mange forskellige papirer.

Djurslands Bank samarbejder med investeringsforeningen BankInvest, hvilket giver dig en række muligheder:

  • Professionel og aktiv pleje af dine investeringsforeninger
  • Investeringer, der passer til dine ønsker og behov
  • Mulighed for at investere ansvarligt og bæredygtigt

Læs mere om de investeringsprodukter vi tilbyder:

Book et møde om investering

Kontakt din rådgiver eller book et investeringsmøde for at høre om dine muligheder. Vi vil gerne være med til at passe på din investering.


Ansvarlig og bæredygtig investering gennem BankInvest

Er du interesseret i at høre mere om ansvarlige og bæredygtige investeringer, så er BankInvest et godt bud.

Det stigende fokus på ansvarlighed og bæredygtighed har bredt sig til investeringsområdet og efterspørgslen efter mere ansvarlige og bæredygtige investeringsmuligheder bliver mere og mere udbredt.

Læs mere om investering med fokus på ansvarlighed og bæredygtighed

Sammen med vores samarbejdspartner på investeringsområdet BankInvest tror vi på, at virksomheder skaber mest værdi ved at drive deres forretning ansvarligt.


Nyt fra finansmarkederne

Vores samarbejdspartner, BankInvest, kommer her med et aktuelt input fra finansmarkederne.

Update fra finansmarkederne - maj 2024

Vi har passeret Pinsen i strålende vejr – og solen skinner i den grad også på aktiemarkedet. Der er fremgang i verdensøkonomien, den globale inflation er på vej ned og energipriserne er moderate. Se med når BankInvest giver en status på finansmarkederne.

Husk at du altid er velkommen til at tage fat i din rådgiver i Djurslands Bank, hvis du har spørgsmål - også til eventuelle investeringer.