Logo

Når du vil mere med din formue

Private BankingDine fordele som Private Banking-kunde

Som Private Banking-kunde oplever du, at vi har fokus på hele din formue – i alle detaljer. Du får det bedste fra alle verdner: kompetent formuerådgivning, fleksible løsninger, overblik over komplekse emner og invitationer til eksklusive arrangementer.

Ældre par i sofa der begge kigger på en laptop

Private Banking – for dig med en formue af en vis størrelse

I Djurslands Bank møder du rådgivere, der interesserer sig for dig og dit liv. Din personlige rådgiver sørger sammen med en formuerådgiver for, at du får højtkvalificeret rådgivning, optimering af din formue og en strategi tilpasset din økonomi. Vi giver dig en personlig og kompetent rådgivning – og du får en løsning, der er skræddersyet til dig og din formue.

Private Banking i Djurslands Bank er for dig med en formue af en vis størrelse og en kompleks økonomi.

 • Nem hverdag - og overblik over en kompleks økonomi
  Sammen med dig udvikler vi en formuestrategi, der passer til din økonomi, og som giver dig overblik over dine formueforhold. Andre bankforretninger klarer du bedst selv via NetBank og MobilBank. Med vores digitale løsninger har du alle tænkelige muligheder for at betjene dig selv online.
 • Altid til at komme i kontakt med
  Du skal ikke være i tvivl om, at vi er tæt på, når du har brug for os. Du er altid velkommen til at ringe, maile og sms’e til både din personlige rådgiver og din formuerådgiver.
 • Vi møder dig, hvor du er
  Har du brug for et møde med os, møder vi dig, hvor det passer dig bedst: hjemme hos dig, i din lokale afdeling, på din arbejdsplads eller online via digitale mødefaciliteter.
 • De rigtige produkter - nemt og effektivt
  Når du er Privat Banking-kunde får du blandt andet gratis Mastercard Platinium, gratis valutaveksling i banken, gratis oprettelse og abonnement på netbank og mobilbank, ingen etableringsomkostninger på privatkreditter op til 75.000 kr.
 • Invitationer til eksklusive arrangementer
  I Djurslands Bank sætter vi stor pris på vores kunder, og når du er Private Banking-kunde kender vi dig så godt, at vi ved, hvad du interesserer dig for. Derfor inviterer vi dig løbende til særligt udvalgte events og arrangementer.

Kontakt din personlige rådgiver eller kontakt os her for at få mere at vide om Private Banking.

 

Få svar på dine spørgsmål om Private Banking