Logo

En stærk erhvervsbank

Hos os får du en fast personlig erhvervsrådgiver, der kender dig og din virksomhed. Den personlige tilgang er nemlig nerven i erhvervsrådgivningen i Djurslands Bank.

Har du brug for en stærk, klassisk erhvervsbank?

Vi kender dig og din virksomhed - og I er vigtige for os. Vores dygtige erhvervsrådgivere er klar til at tage imod dig, og vi kan levere alle de produkter og ydelser, du og din virksomhed har brug for.

Den personlige tilgang er nerven i Djurslands Bank. Vi lægger stor vægt på at have en personlig relation til vores kunder, vi er nemme at få fat på, og vi besøger dig i din virksomhed.

De gamle dyder om at gøre tingene ordentligt. Til tiden. Med omhu. Det er dét, der er omdrejningspunktet for os her i Djurslands Bank.

Som lokalbank har vi sammenfaldende interesser med dig og din virksomhed, og vi vil gerne være med til at skabe trivsel, vækst og nye arbejdspladser. Vi har kompetente rådgivere i Grenaa, Risskov, Randers og snart også Højbjerg.

Som erhvervskunde stiller du krav om specialviden - og den har vi i Djurslands Bank. Sammen med vores specialister inden for finansiering, udland, investering, pension, betalingsformidling, leasing og likviditet skaber vi de bedste løsninger for dig.

 

Vi er en god, klassisk bank – og det er vi stolte af. Nøjagtigt ligesom mange af vores erhvervskunder og erhvervsrådgivere er stolte. Noget er nemlig værd at værne om. Som Johns Honda CL450 fra 1973, som ikke kun er købt til at køre på. Den er også købt, fordi han synes, den er værd at passe på.

Sådan er det også i Djurslands Bank. Vi bringer tingene fremad. Og vi tænker over, hvordan vi gør det. Vi husker på, at der er noget, der er værd at værne om.

Det er det, vi kalder klassisk bank.

Vi kender din branche

Som erhvervskunde i Djurslandsbank får du en kompetent og erfaren rådgiver, der kender din branche.