Logo

Job og karriere i Djurslands Bank

Er du bankuddannet og søger nye udfordringer? Brænder du for at få en uddannelse og gøre karriere i en bank? Har du nogle unikke erfaringer og kompetencer at tilbyde et lokalt pengeinstitut? Så er du måske vores nye kollega.

Job_og_karriere_i_Djurslands_Bank_hovedsaede_Grenaa

Bliv en del af vores team

Når du starter i Djurslands Bank, kan du forvente, at dine kolleger i teamet står klar til at tage imod dig og til at hjælpe dig med de praktiske ting der følger med dit nye job.

I løbet af din første måned i banken gennemfører du et introduktionsforløb, som er tilpasset dig og den stilling, du starter i. Vi vil også i den periode se på, om du har behov for uddannelse eller certificeringer i nogle af de produkter, som vi rådgiver om.

Bankens værdier

Via vores værdier er vi i Djurslands Bank lokale og anderledes. Vi tror på, at det gør en forskel - i forhold til kunderne, aktionærerne og hinanden.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Kunne du rigtig godt tænke dig at arbejde i Djurslands Bank, men ikke helt sikker på mulighederne, så er du velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlig Pia M. Braüner på 8630 3157 eller [email protected].

Du kan også prøve vores jobsammenligner for at få en idé om, hvilket job der passer til dig.

 

Ledige stillinger i Djurslands Bank

Se aktuelle ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, hvis du er interesseret i at få besked, om fremtidige stillinger der matcher dine ønsker.

 

Bliv en del af holdet

I Djurslands Bank tager vi ansvar for uddannelse og læring hos vores medarbejdere og for uddannelsen af fremtidens bankansatte.

 

Hvilket job passer bedst?

Prøv vores jobsammenligner og få en idé om hvilket job der passer bedst til dig.