Klinik- og praksisfinansiering

I Djurslands Bank har vi stor viden indenfor det område, som vi kalder for ”hvide kitler”; dvs. finansiering til enten klinik eller praksis. Det kan f.eks. være tandlæger og læger. 

Erhvervslån til f.eks. tandlægeklinik eller lægepraksis

Vi har stor erfaring med at samarbejde med netop tandlæger og læger, hvilket har givet os et godt indblik i såvel de muligheder og udfordringer, der er forbundet med etablering eller køb af en klinik eller praksis. 

Kontakt os angående klinik og praksis

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Står du foran etablering eller måske udvidelse, så giver vi dig meget gerne et tilbud på en finansieringsmulighed, som er tilpasset dine behov og ønsker. Det er helt uforpligtende at få et tilbud fra Djurslands Bank, og det gælder uanset hvor du bor i landet. 

Djurslands Bank er en Full-Service bank, og vi tager os af din økonomi – hele vejen rundt. 


Der er nem adgang til rådgivning

Hurtige svar, fast rådgiver og venlige smil er nogle af grundene til, at læge Christina Grejs har både privat- og erhvervsøkonomi hos Djurslands bank.

img

Christina Grejs er læge med egen praksis i Tilst Lægehus, og hun har både sin erhvervs- og sin privatøkonomi samlet hos Djurslands Bank. 

Hvis spørgsmålet om ”hvorfor?” skal besvares med ét ord, bliver det ”nærhedsprincippet”. Men Christina har mange flere ord at hæfte på:

- Der er nem adgang til rådgivning. Når jeg har forespørgsler, bliver der hurtigt ringet eller mailet tilbage, og møder kan arrangeres med kort varsel. Også med deltagelse af ledelsen, hvis der er behov, fortæller Christina og fortsætte:

- Jeg har haft min faste rådgiver gennem cirka seks år. Det er trygt at vide, at han har overblik over både privat- og erhvervsøkonomien, og vi har tillid til, at han guider os på bedste vis.

Smil og synlighed

I hverdagen kan meget naturligvis ordnes via netbanken. Men med 15 filialer i Østjylland er Djurslands Bank også tæt på rent fysisk.

- Når man kommer ind i den lokale filial, føler man, at de kender en. Der er altid smilende betjening ved kassen, og de er samtidigt synlige i lokalområdet med blandt andet deltagelse i sportsaktiviteter. De signalerer, at de vil deres kunder, og det er tillidsvækkende.

For Christina Grejs bliver den følelse sat i relief af, at hun tidligere var kunde i en større bank.

- Her oplevede vi, at vi ofte skulle redegøre for, hvem vi var, og forklare os nærmere. Vi skulle ofte rykke for, at tingene blev gjort. Det er ikke tilfældet i Djurslands Bank.


Det er os, du træffer her i banken

Vi har samlet et team med store kompetencer lige netop indenfor finansiering af klinik og praksis. Du vil komme til at snakke med en af os.

img
Mads Søgaard
Erhvervskundechef

8630 3618
3053 1179
msog@djurslandsbank.dk
img
Mikkel Bidstrup Christensen
Erhvervsrådgiver

8630 3107
mbcn@djurslandsbank.dk

 

img
Jesper Schousen
Erhvervschef

8630 3118
3053 0134
jsch@djurslandsbank.dk
img
Jesper Olesen
Kundechef

8630 3622
jole@djurslandsbank.dk