Logo

At hjælpe og være tæt på mennesker er min drivkraft

Christina Grejs har altid vidst, at hun skulle arbejde med og hjælpe mennesker. Først som sygeplejerske, derefter som læge. Uddannelsesvejen har været lang, men det hele værd.

- Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde inden for sundheds-sektoren. Uanset om titlen var jordemoder eller læge, så var det den menneskelige kontakt, der var spændende. Så er jeg selvfølgelig også blevet påvirket af min mor, der var sygeplejerske, og de historier hun fortalte, når hun kom hjem fra arbejde.

Faktisk blev Christina Grejs så inspireret af sin mor, at hun selv valgte at gå sygeplejevejen, og efter tre et halvt års uddannelse kunne hun i 1999 kalde sig for uddannet sygeplejerske. Men Christina var på ingen måde færdig med at læse og lære, og de efterfølgende 12,5 år brugte hun på at blive speciallæge i almen medicin.

- Jeg troede, at jeg skulle være sygeplejerske, indtil jeg fandt ud af, at den plejemæssige del ikke lige var mig. Jeg synes derimod, at sygdomslæren var enormt spændende, og siden da var målet at blive praktiserende læge.

Fra Niels på 72 år til Nora på 2 år

I dag er målet nået. Hun er praktiserende læge i og medejer af Tilst Lægehus, der er erhvervskunde hos Djurslands Bank. I lægehuset hjælper hun både Niels på 72 år med behandling af leddegigt og undersøger om 2-årige Nora er vokset, som hun skal. Hun er med andre ord tæt på menneskerne i lokalområdet – ung som gammel.

- Jeg er tæt på mine patienter, og jeg kommer til at kende dem godt, fordi jeg følger dem over tid, forklarer Christina og fortsætter:

-At være tæt på mennesker og være i stand til at hjælpe, lindre og trøste dem er drivkraften i mit arbejde, lyder det passioneret fra Christina.

 

Christina hjælper mennesker

John elsker sin gamle Honda

Peter tror
på holdet

Claus er vild
med vinyl

Christian
stiller krav

Hans nørder
med biler

Anders elsker landbrug

Christian dyrker det originale