Job og karriere i Djurslands Bank

Er du bankuddannet og søger nye udfordringer? Brænder du for at få en uddannelse og gøre karriere i en bank? Har du nogle unikke erfaringer og kompetencer at tilbyde et lokalt pengeinstitut? Så er du måske vores nye medarbejder.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team?

Vi tager godt imod nye medarbejdere, og vi sørger for at klæde dig godt på til de nye udfordringer. 

Kontakt os og hør om dine muligheder

Dorte Vestergaard, HR-chef, dove@djurslandsbank.dk
Pia M. Braüner, HR-konsulent, pime@djurslandsbank.dk

Finansrådgiver Morten Thuehøj fortæller om karriere og udviklingsmuligheder i Djurslands Bank.

Søger du nye udfordringer?

Overvejer du et jobskifte, men er bekymret over at skulle ”starte forfra” med nye systemer, nye produkter og nye kolleger?

Så er du ikke den første. Derfor sørger vi for at klæde dig godt på til de nye udfordringer. 

Når du starter i Djurslands Bank, kan du forvente, at dine kolleger i teamet står klar til at vise dig, hvordan tingene fungerer i praksis – det gælder blandt andet brug af bankens it-systemer.

I løbet af din første måned i banken gennemfører du et introduktionsforløb, som er tilpasset dig og den stilling, du starter i.

I løbet af den første tid, vil vi også se på, om du har behov for uddannelse eller certificeringer i nogle af de produkter, som vi rådgiver om. Det kan eksempelvis være Privatsikrings ”forsikringsrådgiver-uddannelse” eller et kursus i Totalkredits system: XPortalen.

Her kan du søge uopfordret

Great Place to Work®

Du finder os i top 10 blandt Danmarks bedste arbejdspladser og i top 50 blandt Europas bedste arbejdspladser.

Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Du finder os i top 10 - og som det næstbedst placerede pengeinstitut.

Medarbejder Lea Vitting Madsen og bankdirektør Lars Møller Kristensen er stolte over den flotte 9. plads på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2016.

Banken blev ved en prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen den 15. november 2016 kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®. Det er første gang, vi deltager i undersøgelsen, og derfor er vores direktør Lars Møller Kristensen ekstra stolt af at opnå en placering som nr. 9 ud af 128 i kategorien mellemstore arbejdspladser (50-499 medarbejdere). Lars Møller Kristensen udtaler:

”Vi har lavet trivselsundersøgelser i banken siden 2003 – og altid med gode resultater – så det er ikke nyt for mig, at vores medarbejdere har en god trivsel og er stolte af banken. Men tidligere har vi ikke haft noget at sammenligne med, så jeg har da været lidt spændt på at se, om vi som arbejdsplads kan stå distancen i konkurrencen med andre arbejdspladser. Vores flotte 9. plads på listen viser med al tydelighed, at vores arbejdsplads kan stå distancen – og at vi endda har opnået en top 10 placering ved første deltagelse, gør mig bare endnu mere stolt. Nu kan folk uden for banken så også se, at Djurslands Bank er en god arbejdsplads.”

200 engagerede medarbejdere har bidraget

I bedømmelsen af de deltagende arbejdspladser indgår både en spørgeskemaundersøgelse og en kulturprofil, som arbejdspladsen skal lave på baggrund af nogle faste kriterier. Hele 93,6% af vores medarbejderne svarede på spørgeskemaundersøgelsen, hvilket er en høj svarprocent. Alle ca. 200 medarbejdere deltog engageret, da de på afdelingsmøder rundt i hele banken blev inviteret til at komme med input til kulturprofilen. For banken var det vigtigt, at alle kunne komme med input, og dette er også blevet modtaget positivt af medarbejderne:

”Vi har som medarbejdere i banken haft gode muligheder for at sætte vores præg på resultatet – både via spørgeskemaundersøgelsen og via arbejdet med kulturprofilen”, udtaler Lea Vitting Madsen, der arbejder i bankens afdeling i Grenaa og fortsætter: ”Det er dog ikke nyt, idet ledelsen er god til at inddrage medarbejderne i fx projektarbejde og til at lytte, hvis vi kommer med forslag. Dette oplever jeg også via mine tillidsposter som tillidsmand, arbejdsmiljørepræsentant og medlem af bankens Samarbejdsudvalg.”

Gode kolleger, fællesskab på tværs og frihed under ansvar

I spørgeskemaundersøgelsen havde medarbejderne også mulighed for selv at sætte ord på, hvad der gør banken til en unik arbejdsplads, og nogle af de kommentarer, der går igen handler om, at vi har gode kolleger, at vi har et stærkt fællesskab på tværs af banken, og at vi har en høj grad af frihed under ansvar.

Fakta

  • Djurslands Bank fik en 9. plads ud af 128 i kategorien mellemstore arbejdspladser
  • Djurslands Bank er det næstbedst placerede pengeinstitut på listen
  • 93,6% af bankens medarbejdere svarede på spørgeskemaundersøgelsen
  • Alle bankens ca. 200 medarbejdere kom med input til kulturprofilen
  • 98% har svaret, at banken alt taget i betragtning er et rigtig godt sted at arbejde

Klik her for at se listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser®.

Djurslands Bank kåret som en af Europas 50 bedste arbejdspladser

Great Place to Work kårede i går Djurslands Bank som en af Europas 50 bedste arbejdspladser.

Det er ikke tilfældigt, at banken har en flot placering på listen over Europas bedste arbejdspladser, for medarbejdernes trivsel prioriteres rigtig høj i Djurslands Bank.

”Det skaber en god synergieffekt, når medarbejderne trives. Den positive energi kommer også kunderne til gode. En glad medarbejder giver en glad kunde, og en glad kunde giver en glad medarbejder. Det er med til at skabe et sundt arbejdsmiljø”, udtaler bankdirektør Lars Møller Kristensen, som er stolt af Djurslands Banks placering.

Djurslands Bank blev nr. 44 ud af 2.340 virksomheder fra 19 forskellige europæiske lande.

83 % har takket ja til sundhedstjek

Sundhed er et emne, der spiller en stor rolle i Djurslands Bank. Og lige nu er der særligt fokus på medarbejdernes trivsel, idet de har fået tilbudt et sundhedstjek med fokus på både den fysiske, sociale og mentale sundhed. 

Ud af bankens 208 medarbejdere har 183 takket ja til sundhedstjekket, heriblandt Gyritha Bak og Vilhelm Vahle fra Djurslands Bank i Grenaa.

”Sundhedstjekket giver os mulighed for at arbejde videre med vores sundhed og trivsel med udgangspunkt i vores egen situation. For nogle kan det være signaler på stress, der bliver fanget i opløbet. Andre kan få anbefalet en livsstilsændring, der kan være med til at forebygge alvorlige livsstilssygdomme, ” siger Gyritha Bak.

”Jeg ser sundhedstjekket som en del af en samlet indsats, hvor banken arbejder for at skabe gode rammer for vores trivsel. Vi har et godt fællesskab blandt kollegerne, og vi har en høj grad af frihed under ansvar. Det er med til at gøre Djurslands Bank til en rigtig god arbejdsplads”, siger Vilhelm Vahle.

200 engagerede medarbejdere har bidraget

Placeringen på Europas top 50 over de bedste arbejdspladser er bl.a. baseret på en spørgeskema-undersøgelse, som banken fik udarbejdet i 2016 til Great Place to Work, hvor banken opnåede en 9. plads blandt Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien mellemstore arbejdspladser (50-499 medarbejdere).

I bedømmelsen af de deltagende arbejdspladser indgår både en spørgeskemaundersøgelse og en kulturprofil, som arbejdspladsen skal lave på baggrund af nogle faste kriterier. Hele 93,6% af Djurslands Banks medarbejdere svarede på spørgeskemaundersøgelsen.