Job og karriere i Djurslands Bank

Er du bankuddannet og søger nye udfordringer? Brænder du for at få en uddannelse og gøre karriere i en bank? Har du nogle unikke erfaringer og kompetencer at tilbyde et lokalt pengeinstitut? Så er du måske vores nye medarbejder.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team?

Vi tager godt imod nye medarbejdere, og vi sørger for at klæde dig godt på til de nye udfordringer. 

Kontakt os og hør om dine muligheder

Pia M. Braüner, HR-partner, pime@djurslandsbank.dk

Finansrådgiver Morten Thuehøj fortæller om karriere og udviklingsmuligheder i Djurslands Bank.

Danmarks Bedste Arbejdsplads – tredjebedste pengeinstitut

Djurslands Bank har fået en flot placering som nr. 18 på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2018. Banken er dermed det tredjebedst placerede pengeinstitut på listen.

Djurslands Bank har endnu engang været med i slutløbet om at blive en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®. Resultatet blev offentliggjort ved en prisoverrækkelse i København 13. november 2018, og her blev det offentliggjort, at Djurslands Bank har fået en flot 18. plads. Samtidig kom det frem, at banken er det tredjebedst placerede pengeinstitut på listen.

  Det er et flot resultat, som vi kan være stolte af. Det er ikke nyt for os, at vores medarbejdere har en god trivsel og er glade for vores fælles arbejdsplads. En høj medarbejdertilfredshed er helt sikkert noget, der betyder meget for banken, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.  

Djurslands Bank deltog for første gang i Danmarks Bedste Arbejdspladser® eller Great Place To Work, som undersøgelsen også hedder, i 2016 med en placering i top 10. At banken fortsat formår at opnå en flot placering, denne gang i top 20, er bankdirektøren tilfreds med. 

Der er 90 virksomheder, som har medvirket i undersøgelsen; alle i kategorien mellemstore arbejdspladser med 50-499 medarbejdere.

200 medarbejdere har bidraget

Alle medarbejdere har haft mulighed for at bidrage til den kulturprofil, som er blevet udarbejdet omkring Djurslands Bank som arbejdsplads, og derudover har samtlige 200 medarbejdere haft lejlighed til at svare på en spørgeskemaundersøgelse. 

Vi har haft en svarprocent på hele 91 procent, hvilket er rigtigt flot. Det tolker jeg som engagement og en stor interesse i vores arbejdsplads, hvilket jo også er med til at cementere resultatet, siger Lars Møller Kristensen. 


Søger du nye udfordringer?

Overvejer du et jobskifte, men er bekymret over at skulle ”starte forfra” med nye systemer, nye produkter og nye kolleger?

Så er du ikke den første. Derfor sørger vi for at klæde dig godt på til de nye udfordringer. 

Når du starter i Djurslands Bank, kan du forvente, at dine kolleger i teamet står klar til at vise dig, hvordan tingene fungerer i praksis – det gælder blandt andet brug af bankens it-systemer.

I løbet af din første måned i banken gennemfører du et introduktionsforløb, som er tilpasset dig og den stilling, du starter i.

I løbet af den første tid, vil vi også se på, om du har behov for uddannelse eller certificeringer i nogle af de produkter, som vi rådgiver om. Det kan eksempelvis være Privatsikrings ”forsikringsrådgiver-uddannelse” eller et kursus i Totalkredits system: XPortalen.

Her kan du søge uopfordret

Great Place to Work®

Du finder os i top 20 blandt Danmarks bedste arbejdspladser.