Logo

Udvikling og uddannelse

Kan du videreudvikle dine kompetencer i et mindre pengeinstitut?

Personlig og faglig udvikling

I Djurslands Bank, har vi hverken eget Academy eller uddannelsesafdeling, men vi arbejder til stadighed med både personlig og faglig udvikling af vores medarbejdere.

En investering i fremtiden

Vi ser ikke uddannelse og udvikling som en omkostning, men som en investering i fremtiden – både for at vores medarbejdere kan fortsætte deres udvikling, og for at vi som virksomhed kan blive ved med at skabe gode resultater.

Læs mere om kompetenceudvikling og uddannelse.

 

Kompetenceudvikling

Du er med i beslutningsprocessen

Kompetenceudvikling i Djurslands Bank er mange ting

Sidemandsoplæring, e-learning, sparring, coaching, nye arbejdsopgaver, mentorordninger, projektarbejde, interne og eksterne kurser, teamudvikling, private og offentlige uddannelser.

Det er alt sammen eksempler på, hvad der kan være med til at udvikle dine kompetencer som medarbejder i Djurslands Bank.

Funktionsbeskrivelsen er med til at sikre dine kompetencer

Du har selv – i samarbejde med din nærmeste leder – ansvaret for at sikre den udvikling, der lige netop passer til dig og det job, du har i banken. Som en hjælp til dette har alle medarbejdere i banken en funktionsbeskrivelse.

En beskrivelse, der blandt andet fortæller hvilke kompetencer, som er krævet på netop din stol - eller måske på den stol, du gerne vil gå efter som det næste step i din karriere? Du kan også få råd og vejledning i bankens HR afdeling omkring udvikling og uddannelse.

 

Samarbejde med eksterne udbydere

Selvom vi ikke er store nok til at have vores egne interne uddannelser, er der nok af muligheder. Vores samarbejde med både private og offentlige uddannelsesinstitutioner sikrer et stort udbud af kurser og uddannelser samt en høj kvalitet og faglighed i indholdet.

 

 

Eksempler på nogle af de lidt længere uddannelser, som vi ofte benytter i banken, er Finansuddannelsen, Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning, HD 2. del, Den kompetente rådgiver og Erhvervsrådgiveruddannelsen via Finanssektorens Uddannelsescenter samt private og offentlige lederuddannelser.