Logo

Samarbejde med studerende

Vi tager medansvar for udvikling af lokalområdet. Det gælder også inden for uddannelse og læring.

Bredt samarbejde med studerende

Uanset, hvor du er i dit uddannelsesforløb, vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at indgå i et samarbejde med os.

Søger du praktikplads? 

Læs om dine muligheder her.

Er du studerende på en videregående uddannelse? 

Læs om dine muligheder her.

 

På besøg – gæsteforelæsere og virksomhedsbesøg

Er I en klasse eller et hold fra en uddannelsesinstitution i området, der gerne vil skifte læreren ud med en medarbejder fra banken – eller skifte klasselokalet ud med banken – så er I også velkommen til at kontakte os. 

Så tager vi en snak om, hvordan vi eventuelt kan bidrage. Vi har for eksempel erfaringer med, at I kommer på besøg hos os og lærer noget om økonomi, eller at vi kommer ud til jer og fortæller om ”den gode ansøgning” og ”den gode jobsamtale”.

 

Praktik - fra skolebænk til bank

Er du snart finansøkonom?

Er du studerende på Finansøkonom-studiet og overvejer at gå bankvejen, har du mulighed for at komme i 3 måneders praktik i en af vores kundevendte afdelinger.

Læs mere om at blive finansøkonom i Djurslands Bank.

Går du i 9. eller 10. klasse?

Vi har en lang og god tradition for at tilbyde forskellige praktikforløb. Hvis du går i 9. eller 10. klasse og overvejer at blive bankrådgiver, har du mulighed for at komme i erhvervspraktik - typisk af en uges varighed. Tag evt. en snak med din UU-vejleder om mulighederne på netop din skole.

 

Søger du en samarbejdspartner?

img

Er du studerende på en videregående uddannelse?

Er du studerende på en videregående uddannelse - et erhvervsakademi, et universitetet el.lign. - og har et ønske om at komme i praktik på vores hovedkontor i Grenaa, er du også velkommen til at kontakte os.

Vi har for eksempel tidligere haft praktikanter, der har arbejdet med markedsføringskampagner, kundearrangementer, sociale medier mv. i vores afdeling for Forretningsudvikling.

Har du brug for en case-virksomhed til en større opgave?

Som studerende på en videregående uddannelse kan det også være, at du har brug for en case-virksomhed til en større opgave. Hvis du tror, at vi kan bidrage til din opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vurderer fra gang til gang, om vi er den rette virksomhed til din opgave. Ligesom vi også ser på, om vi som virksomhed kan forvente at få noget ud af samarbejdet til gengæld for den tid, vi skal bruge. Vi vil selvfølgelig gerne blive klogere på alt det nye, du lærer på din videregående uddannelse, men det skal samtidig gerne stå mål med, hvor mange ressourcer, vi skal bruge på at hjælpe dig. Derfor er det vigtigt med en klar forventningsafstemning, så vi sikrer, at det bliver en god oplevelse for både dig og os.