Boligpakke til 1. gangskøbere

Dit livs første boligkøb er ofte det vigtigste. Det gælder uanset, om du er på udkig efter ejerlejlighed, parcelhus, nedlagt landbrug eller sommerhus.

Du skal bruge rigtigt mange penge, når du køber bolig. Der er derfor al mulig grund til at søge professionel rådgivning – en stor del kan vi hjælpe dig med.

Vi har samlet vores boligrådgivning i en boligpakke. Med boligpakken får du både gode økonomiske fordele og kvalificeret rådgivning.

Vi tager naturligvis udgangspunkt i din aktuelle situation og vores højeste prioritet er, at dit boligkøb forløber tilfredsstillende. Vi er din sparringspartner og hjælper med at gøre boligkøbet nemt og overskueligt.

Læs om, hvad boligpakken indeholder og om bankens boligkøberbevis.

Gratis kundeseminar for førstegangskøbere

Hvad skal du være opmærksom på, når du er på vej på boligmarkedet?

Læs mere om vores gratis seminar: Boligkøb for førstegangskøbere


Fleksible boligprodukter

Produkter fra Djurslands Bank

Uanset hvilket boligbehov du har, har vi produkter til unge som gamle. Det gælder både, når du har brug for at låne, og når du ønsker at spare op til en ny bolig. Book et møde med din rådgiver, få svar på spørgsmål om rentesatser og priser, og få gode råd om lån og opsparing i din bolig.

Få mere at vide om boliglån og opsparing til bolig

Totalkredit

Realkredit fra Totalkredit

For nogle er det vigtigt med tryghed og at sikre sig mod rentestigninger, mens andre vælger en variabel rente. Nogle vil gerne afdrage på deres lån, mens andre ønsker at reducere deres afdrag i en periode.  
Læs mere her

Boligpakken indeholder...

 • Boligkøberbevis
 • Finansieringsrådgivning
 • Overblik i alle købets faser
 • Rådgivning om forsikringer – på både dig, din ejendom og dine øvrige ejendele
 • Gratis testamenterådgivning via samarbejdende advokat
 • Gratis tilmelding til Netbank og Mobilbank
 • Indflyttergave
 • 25% rabat på bankens gebyrer

Boligkøberbevis

Hvis du allerede går med tanker om køb af bolig, er det en god ide at komme i banken og få overblik over, hvor meget du kan købe bolig for.

 • Sammen med dig regner vi på, hvor meget du har råd til at betale for drømmeboligen. 
 • Vi ”klæder dig på” til at gå på ejendomsmarkedet. Det gør vi ved at fortælle dig om boligkøbsprocessen og en lang række andre ting, der har relation til boligkøbet.
 • Du får et boligkøberbevis med i hånden – så er du klar til at slå til, når du ønsker det.

 

Få mere at vide om bolig

Huskeliste til møde om bolig

Du skal ikke forberede dig en hel masse til mødet, men vi vil rigtig gerne høre om dine boligplaner. Hvis vi skal lave nogle beregninger til dig, skal vi bruge tal fra årsopgørelse, lønsedler og budget.

Årsopgørelse: 

Har du ikke papirerne ved hånden, kan du tage dit NemID med, eller downloade NemID nøgleapp'en, så finder vi tallene frem på mødet.