Vi er 200 boligfans, der holder med dig

I Djurslands Bank elsker, dyrker, nørder, lever og ånder vi for boligområdet. Og for dig som kunde. Brug os når du skal handle fast ejendom, købe din første lejlighed, bygge nyt hus, bygge om eller noget helt femte. Prøv boliglånsberegneren og få en vejledende beregning på, hvad du kan købe bolig for.

Få god boligrådgivning

Vi jubler, når købet af dit drømmehus falder på plads. Vi sparker til skraldespanden, når det falder til jorden. Og vi gør alt for at hjælpe dig undervejs – både når huset skal købes og i dine forhåbentligt mange lykkelige år som boligejer.

Det er en stor investering at købe bolig. Måske den største i dit liv – både hvad angår tid og penge. I Djurslands Bank får du ikke bare en sparringspartner – du får en bank og en personlig rådgiver, som sætter sig ind i boligmarkedet med alt, hvad det indebærer.

Det kan være en jungle, hvis du selv skal gøre dig tanker om alt fra omkostninger og konsekvenser til muligheder og drømmescenarier. Og det er endnu en grund til, at VORES hjerte banker for boligmarkedet. Vi ved, at vi kan gøre en forskel og hjælpe dig med noget, der kan være svært.

Med andre ord: Vi går op i boligmarkedet, fordi det betyder noget. Fordi det betyder noget dig - og fordi du betyder noget for os.

Vi er 200 medarbejdere i Djurslands bank
– og Vi er 200 boligfans, der holder med dig.

 

Book et møde med en rådgiver