Bygge om, bygge til eller energirenovere?

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at forandre din bolig. Måske er pladsen blevet for trang, måske trænger køkkenet eller badeværelset til fornyelse, eller din bolig skal energioptimeres. Måske er du blot blevet fristet og inspireret af de mange boligprogrammer, der vises i TV.

Start med det økonomiske overblik

Uanset hvad du har planer om, er det en god ide at få afdækket de økonomiske muligheder, inden du går i gang. Har du betalt afdrag i den tid du har boet i dit hus, kan du måske belåne din friværdi.

Forøger den tiltænkte investering ejendommens værdi, kan du hjemtage et nyt lån. 

Er det mere end et år siden, du sidst har fået gennemgået din boligfinansiering, er der måske mulighed for omlægning af det hele. Alt det hjælper vi dig med at få styr på.

 

Hvor meget kan du bygge om for?

Regn på omkostningerne her, og få en idé om, hvad dine om- eller tilbygningsplaner kommer til at koste.

Energirenovering

Ønsker du at energirenovere dit hjem, kan vi hjælpe med finansieringen.

Håndværkerfradrag

Husk, du kan få håndværkerfradrag i forbindelse med dit byggeprojekt.

Processen – kort beskrevet

  • Start i banken – aftal et møde, hvor du sammen med din rådgiver kan regne på dine muligheder for at gennemføre et om-/tilbygningsprojekt.
  • Overvej, om du vil indgå en aftale med en hovedentreprenør, eller om du selv vil indhente tilbud fra hver enkelt håndværker. Overvej også, om du selv skal udføre noget arbejde i projektet.
  • Når du har konkrete tal klar, aftaler du finansiering - både i byggeperioden og efter dit om-/tilbygningsprojekt er færdigt - med din rådgiver
  • Så går projektet i gang, og du kan følge det – med eller uden egen arbejdsindsats
  • Når projektet er færdigt, kan du og familien tage de nye rammer i brug. Når alle regninger er betalt, er den endelig finansiering på plads, og budgettet kan rettes til.

 

 

Regn på boliglån

Her får du en idé om, hvor meget du kan bygge om eller til for

Fleksible boligprodukter

Produkter fra Djurslands Bank

Uanset hvilket boligbehov du har, har vi produkter til unge som gamle. Det gælder både, når du har brug for at låne, og når du ønsker at spare op til en ny bolig. Book et møde med din rådgiver, få svar på spørgsmål om rentesatser og priser, og få gode råd om lån og opsparing i din bolig.

Få mere at vide om boliglån og opsparing til bolig

Totalkredit

Realkredit fra Totalkredit

For nogle er det vigtigt med tryghed og at sikre sig mod rentestigninger, mens andre vælger en variabel rente. Nogle vil gerne afdrage på deres lån, mens andre ønsker at reducere deres afdrag i en periode.  
Læs mere her

Energilån – til glæde for miljøet og din økonomi

Vi vil gøre det attraktivt for boligejere at skrue ned for energiforbruget, så der spares på både miljøet og de faktiske udgifter til el, vand og varme.

Har du planer om at energiforbedre dit hjem? 

Har du planer om en større investering i din ejendom, bør du kontakte banken med henblik på at få udarbejdet en ny vurdering på ejendommen. Denne vurdering vil kunne danne grundlag for en eventuel ny belåning til en lavere rente og med mulighed for længere løbetid på lånet.

Pulje på 50 mio. kr. 

Vi har afsat en pulje på 50 mio. kr. til det formål at låne til energiforbedringer i fast ejendom. Du kan optage et Energilån til en konkurrencedygtig rente. Har du friværdi i din ejendom, har du flere forskellige lånemuligheder.

Energilån

Beregn energilån

Indtast beløb
Løbetid er
år
Etableringsomkostninger
kr.
Min. pr. måned

Rente 5,95%

Totale kreditomkostninger
ÅOP %
Maks. pr. måned

Rente 5,95%

Totale kreditomkostninger
ÅOP %

Skriv til en rådgiver

Kontakt os vedrørende dit næste energilån

Jeg er kunde i Djurslands Bank

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.

BoligJobOrdningen – også kaldet ”håndværkerfradraget”

Går du med planer om at forbedre din helårs- eller fritidsbolig, kan du måske få økonomisk hjælp til visse forbedringer.

Permanent ordning

Regeringen har besluttet at gøre ordningen permanent fra 2018.

I 2018 kan hver person over 18 år i husstanden få et fradrag for visse håndværkerydelser på op til 12.000 kr. og et fradrag på op til 6.000 kr. for serviceydelser.

Her kan du læse meget mere om BoligJobOrdningen og se, hvordan håndværkerfradraget fungerer

 

20.04.18


 

Lån resten i banken

Tilskud og fradrag gør det jo ikke alene. Du skal selv finansiere udgifter til materiale, udarbejdelse af tilbud m.v.

Det er her, banken kommer ind i billedet – vi tilbyder billig boligfinansiering.

Få mere at vide om bolig

Huskeliste til møde om bolig

Du skal ikke forberede dig en hel masse til mødet, men vi vil rigtig gerne høre om dine boligplaner. Hvis vi skal lave nogle beregninger til dig, skal vi bruge tal fra årsopgørelse, lønsedler og budget.

Årsopgørelse: 

Har du ikke papirerne ved hånden, kan du tage dit NemID med, eller downloade NemID nøgleapp'en, så finder vi tallene frem på mødet.