Logo

Friheden til selv at vælge

21. October 2020

Søndag 25. oktober får du en ekstra time foræret, når vi går fra sommertid til vintertid. Har du overvejet at bruge den ekstra time på at forholde dig til din pension?

Vi håber alle på et trygt pensionistliv med økonomisk overskud og tid til at nyde alt det, vi elsker. Familie, venner, rejser osv. Men har du friheden til selv at vælge?

Læs mere om de forskellige pensionsmuligheder her.

Læs mere om hvordan investering kan hjælpe din pensionsopsparing på vej her.

Har du overvejet, at renten nu er så lav, i nogle tilfælde endda negativ, at din pensionsopsparing ikke længere kan vokse blot med rentens hjælp. Hvis du vil have friheden til selv at vælge, hvordan pensionstilværelsen skal se ud, er det værd at overveje, om din pension er investeret rigtigt og om du indbetaler nok på din pensionsopsparing.

Søndag 25. oktober har vi fuld fokus på pension. Vi får en ekstra time i døgnet, når vi går fra sommertid til vintertid – vi opfordrer derfor til, at du bruger den ekstra time på at sikre, at din pensionsordning fortsat matcher dine behov.

Ring til Susanne og Tove på søndag

I Djurslands Bank kan du altid få pensionsrådgivning af din rådgiver. På søndag kan du ringe til pensionskonsulent Susanne G. Jensen og formuekonsulent Tove Hjort Jensen, når vi åbner telefonerne mellem klokken 10-13. Ring til os for en snak om din pension.

Ring på telefon 8630 3990.