Logo

Stor åbningsfest på Adelgade i Skanderborg

2. September 2022

Djurslands Bank åbner ny filial i Skanderborg. Åbningen bliver markeret med en stor åbningsfest midt i byen fredag 23. september med show af Flying Superkids Junior og koncerter med Troels Gustavsen, BRO og Sko/Torp. Mød også håndboldspillere fra Skanderborg Aarhus Håndbold.

Djurslands Bank går med åbningen af en helt ny filial mod strømmen. Hvor mange andre banker lukker ned, vælger Djurslands Bank at udvide sit markedsområde ved at åbne en ny filial i Skanderborg.

Åbningen bliver markeret med en stor åbningsfest for byens borgere fredag 23. september fra kl. 16 til 20. Festen foregår på Adelgade foran banken.

- Vi glæder os utroligt meget til at slå dørene op til vores helt nye filial i Skanderborg. Djurslands Bank er en rådgivningsbank, der er tæt på kunderne - og tæt på - det er vi også, når vi markerer vores åbning fredag 23. september med en stor fest for byens borgere, siger filialdirektør Jacob Carstensen.

Programmet for åbningsfesten lyder på show med Flying Superkids Junior kl. 16 og koncerter med Troels Gustavsen kl. 17, BRO kl. 17.45 og Sko/Torp kl. 18.45.

Undervejs bliver der budt på grillpølser, pandekager, nachos, øl & sodavand, kaffe og meget mere. Der er også mulighed for at spille bordfodbold og måske endda få en dyst mod en af de professionelle håndboldspillere fra Skanderborg Aarhus Håndbold.

Lokalt team vil rådgive Skanderborg

Djurslands Bank kommer til at ligge der, hvor Lagkagehuset tidligere havde lokaler på Adelgade, så det er så centralt i Skanderborg, som det overhovedet kan blive.

- Det er lykkes os at samle et team af engagerede og dygtige rådgivere, som alle brænder for den gode og tætte kontakt til kunderne. Nu glæder vi os bare til at møde Skanderborg, lyder det fra Jacob Carstensen.

Program for åbningsfesten

Festen finder sted foran banken på Adelgade 85A.

Kl. 16.00 Velkomst

Kl. 16.05 Show med Flying Superkids Junior

Kl. 17.00 Koncert med Troels Gustavsen

Kl. 17.45 Koncert med BRO

Kl. 18.45 Koncert med Sko/Torp