Logo

Oplagt at lægge lån om nu

6. March 2020

Gik du glip af muligheden for at få omlagt dit lån sidste år? Nu har du igen muligheden for at sikre dig et realkreditlån til en rekordlav rente på ned til 0,5%. Vær opmærksom på at det kan dreje sig om kort tid.

Fik du ikke omlagt dit realkreditlån i 2019 – og har du overvejet, om det kan være en fordel for dig? Så er der nu igen en attraktiv mulighed for at få undersøgt mulighederne for boligfinansiering.

Lige nu har renten på realkreditlån taget et dyk, og som udgangspunkt er det sket som reaktion på udbruddet af den meget omtalte coronavirus. Det betyder, at du som boligejer igen har mulighed for at optage et 30-årigt fastforrentet lån på blot 0,5 % i rente.

Er løbetiden kortere end 30 år, kan der være mulighed for en endnu lavere rente.

Relevant for dig?

Omlægning kan være relevant for dig, som pt. har et fastforrentet lån på 1,5% eller derover. Det kan også være, at du overvejer muligheden for at skifte fra et variabelt forrentet lån til et fast og dermed opnå en bedre sikkerhed for at kende din terminsbetaling i mange år frem.

En omlægning kan måske også skabe luft til at indfri nogle af dine drømme – fx omkring en rejse, nyt køkken eller noget helt tredje.

Kontakt din rådgiver for en snak omkring mulighederne.

Har du tilpasningslån

Måske går du og overvejer, om du skal udnytte den lave rente til at låse renten i en længere periode, fx 5 år.

Læs mere om mulighederne her. Du kan også høre Totalkredits chefanalytiker Sune Malthe-Thagaard give en kort opdatering i forhold til lån og renter.