Logo

Ny mobilbank til bankens privatkunder

17. June 2021

Der er en ny og opdateret mobilbank på vej til kunderne i Djurslands Bank. Med et nyt design og nye funktioner er kundeoplevelsen i højsædet.

Djurslands Bank lancerer nu en helt ny mobilbank til bankens privatkunder. Den nye app indeholder alle de velkendte funktioner fra den gamle mobilbank pakket ind i et nyt og tidssvarende design. Der er også blevet plads til flere nye muligheder, som skal gøre det let for kunden at klare sin daglige økonomi.

- Vi er rigtigt glade for, at den nye mobilbank nu er klar. Det er vigtigt for vores kunder at have en velfungerende mobilbank, som er nem og intuitiv at bruge – med de funktioner, som man har brug for i hverdagen. Vores nye mobilbank har alt det gode med fra den gamle mobilbank samt nogle nye tiltag, fortæller projektchef i Djurslands Bank, Thomas Møller.

Bankens nye mobilbank har navnet Min Djurslands Bank, og skiftet kan ske ved at hente en ny og opdateret app i enten App store eller Google Play.

Bankens kunder vil modtage en pop up besked i den nuværende mobilbank med opfordring til at hente den nye app. Du behøver ikke at gøre noget, før du får denne besked.

Læs mere om bankens nye mobilbank her.