Logo

Kunde nr. 60.000 i Djurslands Bank

30. January 2024

En tilgang af nye kunder i Djurslands Bank gør, at banken netop har budt velkommen til privatkunde nr. 60.000 i bankens nyeste filial i Skanderborg.

Kunde nummer 60.000 med familie og rådgiver

Den seneste tids kundetilgang har peget én vej – nemlig mod oprettelsen af privatkunde nr. 60.000. Kundetilgangen svarer til en stigning på cirka 20% på blot fire år.

- Det er virkelig en flot milepæl, at vi nu kan fejre privatkunde nr. 60.000 i Djurslands Bank. At det tilmed er en ny kunde i bankens nyeste filial, som ligger i Skanderborg, er vi naturligvis også meget glade for, siger Jesper Vernegaard, vicedirektør i Djurslands Bank. 

Det heldige kundepar, som blev kunde nr. 60.000, er Mette Pallesen og Flemming Jensen, som bor i Skanderborg og som altså nu har valgt at skifte til byens nyeste bank i Skanderborg. De fik i sidste uge overrakt en buket og et gavekort af finansrådgiver Janne Jensen. 

Mange henvisninger fra ambassadører

Det er et klart signal i bankens jævnlige kundeundersøgelser, at nye kunder ofte kommer efter henvisninger fra eksisterende kunder.

- Dette skulderklap er vi naturligvis utroligt stolte over – det er fantastisk at have gode ambassadører, som gør sig den ulejlighed at anbefale os til venner og bekendte, siger Jesper Vernegaard. 

Overvejer DU at skifte bank, så vil vi rigtig gerne invitere dig ind til en snak med os for at se, om vi kan være et match for hinanden. Det kan du læse mere om her