Logo

Endnu engang bedste bank i Østjylland

12. January 2023

Det blev igen i år slået fast, at kunderne i Djurslands Bank er meget tilfredse med Djurslands Bank. Voxmeter har netop offentliggjort en undersøgelse, hvor Djurslands Bank bevarer sin flotte 4. plads på landsplan – og endnu engang ligger som den bedst placerede bank i Østjylland.

Djurslands Bank er blandt de bedste banker i Danmark. Det viser en netop offentliggjort undersøgelse fra Voxmeter, som året igennem har spurgt 62.000 bankkunder om forskellige spørgsmål om egen bank og andre banker.

I sidste års undersøgelse for 2021 blev Djurslands Bank udråbt som den bedste bank i Østjylland – og denne placering formår banken at bevare i 2022.

- Det er en placering, som vi i Djurslands Bank er meget stolte over at kunne forsvare. Det har stor betydning for os at have en høj kundetilfredshed – for når man som os arbejder med rådgivning, altid med kunden i centrum, så ser vi det som en stor anerkendelse, når vores kunder belønner os på denne måde, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

I Djurslands Bank er Aktiv Kunderådgivning helt centralt.

- Vores rådgivere er proaktive, tilgængelige og kan give hurtige svar – og det er jeg sikker på er med til at gøre en stor og positiv forskel. Vi har i 2022 opnået en Net Promoter Score (NPS) på hele 71, hvilket er det en helt klar indikation på, at vores kunder er så tilfredse, at de også anbefaler os til andre. Bedre skulderklap kan man næsten ikke få, lyder det fra bankdirektøren.

NPS-scoren er et udtryk for kundernes vurdering af gennemførte Aktiv Kunderådgivningsmøder i Djurslands Bank i 2022.

Djurslands Bank er i Voxmeter-undersøgelsen kun overgået af tre andre pengeinstitutter, som alle har tilhørsforhold og hovedkontor uden for Østjylland.