Logo

Donation til børne- og ungehospice efter uhyggelig søndag

26. October 2022

Børne og unge-hospice i Rønde, Strandbakkehuset, har modtaget 31.050 kroner fra Djurslands Bank, som donerede samtlige indtægter fra et netop afholdt halloween-arrangement.

Djurslands Bank overrakte tirsdag 25. oktober 31.050 kroner til Strandbakkehuset i Rønde.
Pengene er billetindtægter fra et halloween-arrangement i Grenaa, som blev afviklet 16. oktober.

- Vi siger mange tak for donationen. Det er vi rigtigt glade for, siger hospiceleder Dorit Simonsen, som står i spidsen for såvel Hospice Djursland som Børne- og ungehospice, Strandbakkehuset, som har fælles adresse i Rønde.

At halloween-arrangementet blev afviklet som et velgørenhedsarrangement med fokus på netop Strandbakkehuset, er der en helt særlig grund til, fortæller marketingansvarlig fra Djurslands Bank, Louise Ringsted.

- I Djurslands Bank vil vi altid gerne give vores kunder nogle gode og sjove oplevelser, og her så vi en uhyggelig gåtur gennem skoven som en ny og sjov gimik. Vi valgte, at billetindtægterne skulle gå ubeskåret til syge børn, for Strandbakkehuset er et fantastisk sted, som giver rum og plads til børn og unge med svære sygdomme. Men også børn og unge som i svære stunder kan have behov for gode oplevelser, så vi håber, at vi med vores donation kan være med til at gøre en lille forskel for beboere og besøgende på børn- og unge hospice i Rønde, siger Louise Ringsted.

Afdelingsleder Lisbeth Højer har allerede ønske om at bruge pengene på nogle forskellige lege-stationer i de smukke rammer i Strandbakkehuset.

Hekse i skoven – og servering af pandekager

Djurslands Bank havde inviteret på en uhyggelig gåtur i Plantagen i Grenaa søndag 16. oktober, og det var der i alt 414 modige børn og voksne, som takkede ja til. Der var lagt op til en 3,5 km. lang tur gennem skoven med stor ”risiko” for at møde hekse, edderkopper, spindelvæv, græskarmænd og andre uhyggelige ting.

- Vi er utroligt glade for, at så mange mennesker valgte at støtte op om vores halloween-arrangement i skoven. 414 personer betalte hver 75 kroner for at deltage, og beløbet gik så ubeskåret til Strandbakkehuset. Vi spyttede lidt oveni oplevelsen ved at servere pandekager, grillpølser og andre lækkerier for deltagerne i målområdet, fortæller Louise Ringsted fra Djurslands Bank.

img