Logo

Djurslands Bank støttede Danmarks Indsamling

6. February 2023

Banken støttede lokalt initiativ på Regionshospitalet i Randers med 20.000 kroner. Beløbet gik til Danmarks Indsamling, som kulminerede med DR’s show lørdag 4. februar.

1 krone pr. gået kilometer. Det var det, som Djurslands Bank støttede med, da de ansatte på Regionshospitalet i Randers satte gang i en ”tæl skridt konkurrence” i ugerne op til Danmarks Indsamling 2023. Indsamlingen kulminerede med TV-showet lørdag 4. februar.

Konkurrencen mundede ud i cirka 1. mio. skridt/ cirka 7.000 kilometer. Djurslands Bank valgte at runde op og donerede i alt 20.000 kroner til formålet.

Donationen blev i ugen op til showet afleveret til de aktive hospitalsansatte på Regionshospitalet i Randers – sammen med en stor kage.

TV-showet kan ses på DR

Filialdirektør Kirsten Nørremark fra Djurslands Bank i Randers medvirkede i TV-showet. Se evt en lille bid af indslagene her.

Hele showet kan ses her.

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling, og formålet er at samle penge ind til verdens sårbare børn. Der blev i år indsamlet i alt cirka 100 mio. kroner.

Læs mere om formålet her.