Logo

Djurslands Bank forlænger hovedsponsorat med SAH

9. November 2023

En ny 3-årig aftale! Det er den nye aftale, som ligaklubben SAH (Skanderborg AGF Håndbold) og Djurslands Bank netop har indgået. Aftalen er dermed forlænget til sommeren 2027.

Administrerende direktør i Djurslands Bank, Sigurd Simmelsgaard giver hånd til Mads Lind, direktør for SAH

Djurslands Bank har siden foråret 2022 været hovedsponsor for SAH. Formålet var at styrke bankens markedsposition i Aarhus-området og øge synligheden omkring Djurslands Bank på såvel privatkundeområdet som overfor erhvervslivet. 
Med en nytegnet forlængelse af hovedsponsoratet slår banken det stærke samarbejde med SAH fast og har således også fremover en ambition om at være en vigtig samarbejdspartner for østjysk håndbold.  

- Vi er meget stolte over, at vi har fået muligheden for at forlænge med SAH, da vi er meget glade for det samarbejde, vi har i forvejen. Vi elsker håndbold, vi elsker elite og vi elsker bredde, siger Sigurd Simmelsgaard, administrerende direktør for Djurslands Bank. 

SAH har hjemmebane to steder, nemlig på Fælleden i Skanderborg og i Djurslands Bank Arena i Aarhus. Og netop de to hjemmebaner har også en central rolle for den værdi, som Djurslands Bank kan være med til at give klubben og de mange gæster i hallerne. 

- Det er en del af bankens DNA og en del af vores kultur, at vi lever i mødet og er med til at facilitere fællesskaber og med til at støtte det lokalsamfund, der er omkring os. Det gør os derfor glade at kunne være med til at skabe en helhedsoplevelse, når man kommer til håndbold i Fælleden eller i Djurslands Bank Arena. Vi er stolte over at være med på SAH’s rejse mod toppen af herreligaen, og vi er rigtigt glade for at være med til at give energi i hallerne før og under kampene, siger Sigurd Simmelsgaard og fortsætter:
- SAH er i Aarhus og Skanderborg – og breder sig faktisk ud til hele Østjylland. Vi ønsker en endnu større synlighed i Østjylland og Djursland, og det kan den her forlængelse med SAH være med til at skabe. Det er derfor en god mulighed for banken for at få en større markedsandel og endnu flere kunder i området.

Aftalen om hovedsponsoratet er udvidet til at gælde til 2027.