Logo

Djurslands Bank forlænger aftale med Kattegatcentret

28. June 2022

Den lokale bank har netop forlænget hovedpartneraftale og støtter dermed fortsat op om Grenaas lokale attraktion, Kattegatcentret.

Djurslands Bank har netop forlænget sin hovedsponsoraftale med Grenaas nok bedst kendte attraktion, Kattegatcentret.

- Kattegatcentret arbejder hver eneste dag på at formidle og gøre gæsterne klogere på livet i havet. De gør det attraktivt for byens borgere at besøge attraktionen – og de gør det attraktivt for turisterne at komme til Grenaa. Som byens og områdets lokale bank bakker vi gerne op om dette vigtige arbejde, siger områdedirektør Peter Møller fra Djurslands Bank.

Kattegatcentret er ”bidt af havet” og er da også blevet kåret som Nordens Bedste Akvarium. De gør en særlig indsats for at passe på vores fælles hav og de organismer, som lever i havet.

- Men alting koster. Ikke kun avlsprogrammerne, også naturbevarelse og udbredelsen af viden om havets forunderlige verden. Derfor påskynder vi uhyre meget, at en virksomhed som Djurslands Bank indgår en samarbejdsaftale med Kattegatcentret og derigennem støtter op om vores vision, lyder det fra direktør for Kattegatcentret, Karsten Bjerrum Nielsen.

Samarbejdsaftalen mellem Djurslands Bank og Kattegatcentret kommer også bankens kunder til gode, fortæller marketingansvarlig Louise Ringsted.

- Vi er en bank, som gerne vil give vores kunder en ekstra oplevelse, så derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder adgangsbilletter til Kattegatcentret til en attraktiv pris. Jeg er også ret sikker på, at rigtigt mange af vores kunder husker tilbage på en minderig oplevelse, når de har overnattet i Kattegatcentret sammen med banken og – ikke mindst – hajerne. Det er vigtigt med gode oplevelser, så det fortsætter vi med, siger Louise Ringsted.

Djurslands Bank har været hovedsponsor for Kattegatcentret siden 2010. Aftalen er nu forlænget i yderligere to år til 2024.

Rabat på billetter til Kattegatcentret
Som kunde i Djurslands Bank har du mulighed for at købe billetter til Kattegatcentret for 50 kr. pr. barn og 100 kr. pr. voksen.

Læs mere og køb billetter her (gælder så længe billetter haves)