Logo

Djurslands Bank får ny PA/Sekretariatsdirektør

5. September 2023

Jacob Hoelgaard er fra 1. september 2023 ansat som PA/ Sekretariatsdirektør i Djurslands Bank på hovedkontoret i Grenaa. Her får han ansvaret for ledelsen af bankens direktionssekretariat samt det overordnede strategiske ansvar for økonomi og IT/projekter.

Jacob Hoelgaard kommer med en solid og stor faglig ballast fra topstillinger i andre finansielle pengeinstitutter, og han glæder sig nu til at blive en del af Djurslands Bank.

- Djurslands Bank er en stærk lokalbank med værdier, som passer rigtigt godt til mine egne værdier. Nu ser jeg frem til at lære kulturen i banken at kende og selvfølgelig også alle mine nye kolleger, siger Jacob Hoelgaard.

Jacob er registreret revisor og har en HD i regnskab. Han kommer desuden med en stor faglig ballast fra stillinger i andre pengeinstitutter; senest som finansdirektør i Danske Andelskassers Bank og før det som områdedirektør for økonomi, forretningssupport og back office i Sparekassen Kronjylland.

I Djurslands Bank bliver Jacob en del af bankens øverste ledelseslag, Forretningskomiteen. Her skal han også understøtte de tiltagende compliancemæssige krav til bankens ledelse samt til administrerende direktør Sigurd Simmelsgaard.

Den private bopæl er i Randers, hvor Jacob bor sammen med sin hustru, Birthe. Parret har to børn på henholdsvis 23 og 25 år.