Logo

Billigst i test – Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler realkreditlån fra Totalkredit igen

25. August 2021

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet realkreditlån og konkluderer, at Totalkredit er klart billigst. Derfor tildeles Totalkredit stemplet ’Tænk Penge Anbefaler’. Det sker for anden gang i streg. Du får realkreditlån i Totalkredit via Djurslands Bank.

Overvejer du at købe en ny bolig? Så er der penge at spare, hvis du finansierer købet med et Totalkredit-lån. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænk Penges nye undersøgelse af realkreditmarkedet, hvor realkreditlån fra alle fire realkreditinstitutter i Danmark er blev gået efter i sømmene.

Ved at opstille otte forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk Penge undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige omkostninger, du som boligejer skal betale til realkreditinstituttet, når du låner penge af dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i samtlige otte lånesituationer.

Læs hele testen her.

KundeKroner gør lånet endnu billigere

Afgørende for, at Totalkredit er billigst i testen, er konceptet KundeKroner, som er en rabat på den bidragssats, du betaler, for at have et realkreditlån. KundeKroner er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne.

Kontakt din rådgiver

Djurslands Bank samarbejder med Totalkredit, og vi hjælper dig altid med det bedst mulige lånetilbud ud fra netop DIN situation.

Tag fat i din rådgiver ved spørgsmål.

Vi er 200 boligfans, der holder med dig

I Djurslands Bank elsker, dyrker, nørder, lever og ånder vi for boligområdet. Og for dig som kunde.

Læs mere om Djurslands Bank som boligbank