Logo

Bedste bank i Østjylland

10. January 2022

Kunderne er rigtigt godt tilfredse med Djurslands Bank. Det bliver slået fast i en netop offentliggjort undersøgelse fra Voxmeter, hvor Djurslands Bank er placeret på en flot 4. plads på landsplan – og som den bedst placerede bank i Østjylland.

Djurslands Bank er blandt de bedste banker i Danmark. Det viser en netop offentliggjort undersøgelse fra Voxmeter, som året igennem har spurgt 62.000 bankkunder om forskellige spørgsmål om egen bank og andre banker.

I undersøgelsen er Djurslands Bank placeret på en flot 4. plads.

- Det er en placering, som vi i Djurslands Bank er meget stolte over. En høj kundetilfredshed er utroligt vigtigt for os, og dét at vores kunder belønner os med dette flotte resultat, ser vi som en anerkendelse af det store arbejde, som vi udfører i banken hver eneste dag. Vores rådgivere er tilgængelige og kan give hurtige svar – og det er jeg sikker på er med til at gøre en stor og positiv forskel, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Djurslands Bank er i undersøgelsen kun overgået af tre andre pengeinstitutter, som alle har tilhørsforhold og hovedkontor uden for Østjylland.