Logo

Aktionærmøde og ny kundedag i 2024

26. January 2024

Der er nye oplevelser i vente til bankens VærdiPlus-kunder og aktionærer. En helt ny kundedag med show af Flying Superkids ser dagens lys.

Djurslands Bank inviterer i år til en ny og spændende kundeoplevelse for bankens aktionærer. 

- Det er vigtigt for Djurslands Bank at give lidt ekstra til vores kunder. Der er ingen tvivl om, at det traditionelle aktionærmøde måske ikke virker så tiltrækkende på yngre børnefamilier, så ved at tilbyde en ny aktionær- og kundedag med show af Flying Superkids, så håber jeg at se en hel masse familier, når vi skyder de to dage af i maj måned, siger administrerende direktør Sigurd Simmelsgaard. 

Showet bliver holdt af to gange i Flying Superkids eget showtelt i Aarhus, og derudover er banken selvfølgelig til stede med kaffebil, sjove oplevelser, is, popcorn og mange andre ting.

Aktionærmøde i Grenaa

2024 byder selvfølgelig også på et stort aktionærmøde, hvor bankens ledelse vil berette lidt om det forgangne år. Herudover er banken som altid vært ved en god middag og underholdning. Vi får i år besøg af en landskendt komiker, som med garanti vil få grin og smil frem blandt publikum.

-  2023 har været et begivenhedsrigt år i Djurslands Bank, så vi har masser af spændende ting at fortælle. Som ny direktør glæder jeg mig selv rigtigt meget til at møde bankens aktionærer, og jeg er sikker på, at vi får en rigtig god aften i Idrætscentret i Grenaa, lyder det fra Sigurd Simmelsgaard.

Glæd dig til følgende oplevelser i 2024

Generalforsamling

  • Afholdes i Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
  • 19. marts 2024

Aktionærmøde

  • Afholdes i Idrætscentret i Grenaa
  • 2. april 2024

Aktionær- og kundedag med Flying Superkids show

Som noget helt nyt inviterer vi i år til en aktionær- og kundedag med show af de verdensberømte Flying Superkids. Glæd jer – det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige med hæsblæsende akrobatik, højtflyvende spring og smittende livsglæde af de dygtige gymnaster. Derudover står Djurslands Bank selvfølgelig klar med lidt ekstra oplevelser foran teltet.

Vi glæder os til at se en hel masse børnefamilier, bedsteforældre med børnebørn – kort sagt alle de aktionærer, der har lyst til en rigtig god oplevelse.

  • Afholdes i Aarhus – i Flying Superkids showtelt
  • 11. maj og 12. maj