Logo

Få pengene til at række

Vi er klar over, at det nogle gang kan være svært at få pengene til at række hele måneden.

UngBank-få-pengene-til-at-række

Det kan være svært at få økonomien til at række i alle måneder. Det er vi helt klar over, og derfor skal du endelig tage fat på os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med. Der er intet farligt i at låne penge, hvis det er lidt svært i en måned, så længe du kan betale pengene tilbage. Vi hjælper dig med at lave en beregning, så du kan se, hvad det vil koste dig at låne penge. Vi er lige så interesserede i at finde en holdbar løsning, som du er.

Sparetips

Du kan få pengene til at række længere ved at benytte dig af et par små sparetips:

  • Hæv kontanter
    Det er meget nemt at bruge kortet eller mobilen til at betale med. Men det er ofte så nemt, at vi glemmer, hvad vi har brugt det til i løbet af dagen. Hæv i stedet et fast beløb én gang om ugen, og lad kortet blive hjemme. Vores erfaringer viser tydeligt, at man bliver mere bevidst om, hvad pengene bruges på, når det er sedler man hiver op af pungen.

  • Lav madplan
    Ved at lave en madplan og handle stort en gang om ugen, så kan du undgå impulsindkøb og minimere madspild.

  • Opret opsparing
    Ved at oprette en opsparing kan du tage højde for både de forudsete og de uforudsete ting. December måned er eksempelvis altid en dyr måned, så ved at spare op, slipper du for at december og januar bliver hårdere end de øvrige måneder. Derudover kan en tandlægeregning pludselig blive en dyr omgang. Hvis du har en opsparing, vil det eventuelle beløb du skal låne blive mindre.