Logo

MobilePay Box gør det nemt at styre fælleskassen

Brug MobilePay Box til gave- eller klassekassen og få nemt styr på indbetalingerne.

Mobile Pay Box

Klassekassen, kagekassen, gavekassen… du kan nemt og enkelt samle penge ind og styre alle slags fælleskasser, og det endda uden at blande det sammen med din privatøkonomi. Med MobilePay Box kan du oprette op til 3 fælleskasser (MobilePay Boxes) i din MobilePay-app, og hver Box kan modtage op til 30.000 kr. årligt.

Betal, udbetal eller overfør nemt

Det er nemt at betale til en MobilePay Box. Du klikker bare på det link, du har modtaget fra opretteren af boxen. Hvis du kender Box-ID'et, kan du også indtaste dette, hvor du normalt indtaster et nummer til MobilePay betaling.

Kun administratoren af en MobilePay Box kan udbetale fra den. Til gengæld er det super enkelt. Du kan overføre til din egen MobilePay, eller udbetale til andre. Du kan også betale fra din MobilePay Box i de butikker, der tager imod MobilePay-betaling til et MobilePay-nummer.

Hvad koster MobilePay Box?

MobilePay Box koster 19 kr. for hver tusinde kroner, der samlet bliver indbetalt til en Box. Altså, når der er indsamlet 1.000 kr. i alt, koster det 19 kr. og når der er indsamlet 2.000 kr. i alt koster det igen 19 kr., osv. Pengene bliver automatisk trukket fra de indsamlede penge i en Box. På den måde er alle med til at dele omkostningen. Har I en fælleskasse på under 1000 kr., slipper I for gebyret.

Se svar på spørgsmål om Mobilepay Box

Fakta om MobilePay Box

  • Nemt integreret i din MobilePay app
  • Nemt at oprette, indbetale og dele
  • Kun én kan administrere og (ud)betale fra den oprettede boks
  • Der kan maksimalt indbetales 30.000 kr. pr. boks pr. kalenderår
  • Gratis oprettelse
  • Gebyr på 19 kr. pr. 1000 kr. indsamlet.