Logo

Sammenlægning af filialer

9. October 2020

Djurslands Bank i Tilst lægges sammen med Lystrup og Hinnerup.

I takt med udviklingen er der flere og flere bankkunder, som benytter de mange muligheder for selvbetjening via NetBank og MobilBank, ligesom det er blevet nemt at mødes med sin rådgiver online.

- Denne udvikling ser vi også i Djurslands Bank, hvor mange af bankens kunder har mindre behov end tidligere for at besøge banken for traditionelle bankforretninger. Mange kunder betjener sig selv, og når de har brug for rådgivning, skal vi kunne tilbyde solide kompetencer og specialiseret rådgivning, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Som konsekvens af dette lukker banken filialen i Tilst pr. 1. december 2020. Rent organisatorisk bliver Tilst lagt sammen med Djurslands Bank i Lystrup og Hinnerup, hvor rådgiverne kommer til at sidde fremover.

- Vi samler vores aktiviteter i lidt større filialer og sikrer derved vores kunder den bedst mulige rådgivning med nem adgang til specialistviden, forklarer bankdirektøren.

For kunderne vil der ikke være den store forskel i hverdagen, fortæller Jan Labich som fremover er afdelingsdirektør for både Hinnerup og Lystrup.

- Som kunde beholder du som udgangspunkt din rådgiver – den eneste forskel er, at rådgiveren fremover vil betjene dig fra Lystrup eller Hinnerup. Og herudover er det altid muligt at mødes til et onlinemøde, fortæller Jan Labich.

Nogle af filialens kunder vil fremover blive betjent af bankens nye Serviceteam, som primært står til rådighed via mail, telefon og videomøder. De berørte kunder er informeret.

Djurslands Bank er fortsat massivt tilstede i Aarhus-området med seks filialer i henholdsvis Aarhus, Risskov, Lystrup, Løgten-Skødstrup, Hinnerup og Tranbjerg. Der er pengeautomater ved alle bankens afdelinger, hvor du både kan hæve og indsætte danske kroner og Euro.