Logo

Ny vicedirektør i Djurslands Bank

6. November 2020

Bestyrelsen i Djurslands Bank har pr. 1. november 2020 udnævnt Jesper Vernegaard som vicedirektør.

Bestyrelsen i Djurslands Bank har pr. 1. november 2020 udnævnt Jesper Vernegaard som vicedirektør.

Jesper Vernegaard er 52 år og blev i 2016 ansat i Djurslands Bank som underdirektør.
Ud over at være stedfortræder for direktionen udvides hans ansvarsområde i forbindelse med en række organisatoriske ændringer i bankens stabe pr. 1 november 2020. Han har således fremadrettet det overordnede ansvar for bankens nyoprettede afdeling for Forretningssupport, bankens nye Kompetencecenter, IT og Finans-området. I forhold til bankens filialer har Jesper Vernegaard fortsat det overordnede ansvar for salg og aktiviteter.

Jesper har før sin ansættelse i Djurslands Bank bestridt flere stillinger indenfor den finansielle sektor; herunder som salgschef i PFA, koncept- og kommunikationsdirektør i Vestjysk Bank, direktionsassistent i Letpension og underdirektør i Bankpension.

Han har også i en årrække været tilknyttet Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg som chefkonsulent og underviser indenfor salg, ledelse og forretningsudvikling. Foruden en traditionel bankuddannelse har Jesper Vernegaard en HD i organisation.

Jesper Vernegaard er gift med Mette, og de bor sammen i Skanderborg sammen med datteren Katrine samt tvillingerne Mads og Kasper.