Logo

Kent Nielsen er ny erhvervsdirektør i Djurslands Bank

3. February 2020

Kent Nielsen, 51 år, er 1. februar tiltrådt som erhvervsdirektør for Område Aarhus i Djurslands Bank. Han får således ansvaret for at positionere og udvikle Djurslands Bank som erhvervsbank i Aarhus-området. Banken holder velkomstreception i Risskov 21. februar klokken 14-16.30, og alle er velkomne.

Det er en mand med fokus på netværk og på opsøgende aktiviteter, som fremover er erhvervsdirektør for Område Aarhus i Djurslands Bank.

- Jeg er utrolig glad for at byde velkommen til Kent Nielsen. Vi har i forvejen et stærkt erhvervsteam i Djurslands Bank, og dét at vi har fået en kapacitet som Kent med på holdet er med til at understøtte de kompetencer på erhvervsområdet, som vi har i banken, siger områdedirektør Peter Bredal.

Kent Nielsen skal referere til Peter Bredal, og de to skal danne parløb omkring positioneringen af Djurslands Bank som erhvervsbank.

- Jeg ser frem til at være med til at synliggøre og positionere Djurslands Bank som en dygtig og kompetent erhvervsbank. Jeg glæder mig samtidigt over at være blevet en del af en lokalbank i god vækst, som har fokus på at gøre en forskel for erhvervsvirksomheder, siger Kent Nielsen, ny erhvervsdirektør for Djurslands Bank.

Kent Nielsen har stor erfaring med rådgivning af erhvervsvirksomheder og har mange års erfaring fra andre pengeinstitutter i Aarhus og i Skanderborg-området, hvor han også selv har sin bopæl.

Han får base i bankens områdekontor i Risskov og kan kontaktes på telefon 3043 5696.

Invitation til velkomstreception

Banken inviterer til velkomstreception for Kent Nielsen i Djurslands Bank i Risskov fredag 21. februar klokken 14-16.30, hvor vi byder på lidt mad og drikke. Kom og hils på Kent og det øvrige team og få evt. en rundvisning i bankens nyrenoverede afdeling på Nordre Strandvej.