Logo

Lokal Randers-erhvervsmand skifter til Djurslands Bank

3. June 2020

Finn Møller, tidligere centerdirektør fra Nykredit i Randers, er pr. 1. august 2020 ansat som erhvervskundechef for Djurslands Bank i Randers.

Det er med en lang karriere i bagkataloget, at Finn Møller nu skifter finanskoncernen Nykredit ud med den nyeste bank i Randers, Djurslands Bank. Efter 33 år meldte han i marts måned ud, at det var tid til at prøve noget nyt efter at have stået i spidsen for Nykredit i Randers. Han fik sin bankuddannelse i den daværende Privatbanken og kom senere omkring Realkredit Danmark. Men det er i Nykredit, at han blev ”kaptajn på broen”, som han tidligere lidt spøgende har omtalt sit job og karriereforløb.

Fremover er den erfarne finansmand ansat som erhvervskundechef i Djurslands Bank, og det ser han frem til.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at prøve noget nyt. Jeg brænder for salg og for at udvikle erhvervsvirksomheder - og Djurslands Bank er godt i gang med at cementere sig i Randers; som privatbank og erhvervsbank. Den udvikling vil jeg gerne tage del i, siger Finn Møller.

Områdedirektør Peter Møller, som blandt andet har ansvaret for Djurslands Bank i Randers, glæder sig til at få Finn Møller med på holdet i banken.

- Djurslands Bank er inde i en rigtig god udvikling – også i Randers. Jeg er overbevist om, at Finn Møller med sit store engagement i det lokale erhvervsliv kan være med til at påvirke vores udvikling i Randers-området yderligere i en positiv retning, siger Peter Møller.

Udover sin nu tidligere karriere i Nykredit har Finn Møller i mange år påtaget sig organisationsarbejde af forskellig art; han er blandt andet formand for Randers Handelsråd og for Erhverv Randers. Han er også centralt placeret i arbejdet omkring paraplyorganisationen Business Randers, og senest har han været med til at sætte skub i etableringen af et aktivitetscenter under Kristrup Boldklub. Fodbolden i Randers står ham nær.

- Jeg er jo Randers-dreng med stort R, og fodbolden har altid fyldt meget – både for mig selv og for min familie. Mon ikke også at jeg fremover får lidt mere fritid til at følge byens fodboldhold fra lægterne, lyder det fra Finn Møller.

Privat er bopælen i Romalt, hvor Finn bor sammen med sin hustru, Helle. Parret har to voksne børn, Kristian og Kathrine, og i alt fire børnebørn.