Logo

Djurslands Bank støtter Børneulykkesfonden

25. October 2021

Banken støtter ”Årets Refleksdag” 28. oktober og deler reflekser ud på skoler og i daginstitutioner. Alt overskud går til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. I samarbejde med Codan og Privatsikring donerer banken desuden 5.000 kroner til ”Legeheltene”, som besøger hospitalsindlagte børn.

Vinteren nærmer sig, og øget synlighed i trafikken er vigtig – specielt her i den mørke tid.

Djurslands Bank har valgt i år at støtte ”Årets Refleksdag” 28. oktober, som afholdes af Børneulykkesfonden.

-Vi har valgt at støtte refleksdagen i år ved helt praktisk at dele reflekser ud til udvalgte daginstitutioner og yngste skoletrin i vores nærområde. Vi håber, at de farvestrålende reflekser bliver taget godt imod, når vi kommer rundt, siger marketingansvarlig Louise Ringsted fra Djurslands Bank.

Børnene vil få enten reflekser eller de såkaldte ”slapwraps” til at tage rundt om f.eks. et ben.

Donation til ”Legeheltene”
Som en ekstra aktivitet i forbindelse med refleksdagen udlodder Djurslands Bank en præmie til en heldig skoleklasse. Ud over reflekser til alle består præmien af en oplevelse for hele klassen – valgfrit om det bliver en tur i Leos Legeland, i Rush eller en tur i biografen. Den vindende klasse er desuden med til at donere 5.000 kroner til ”Legeheltene”, som besøger børn, der er indlagt på hospitalet.

Konkurrencen bliver slået op på Djurslands Banks facebookside i ugen op til 28. oktober.

Det er i samarbejde med Codan og Privatsikring, at Djurslands Bank støtter ”Årets Refleksdag” og dermed Børneulykkesfonden.