Logo

Djurslands Bank hjælper foreninger i krise

3. April 2020

Coronakrisen har også ramt de mange lokale foreninger og sportsklubber, som aflyser kampe og opvisninger med manglende indtægter som følge. Djurslands Bank tilbyder nu en hjælpende hånd i form af sponsorpenge før tid.

Den stigende udbredelse af Corona-virus i det danske samfund rammer også lokalsamfundet. Lokale foreninger og sportsklubber har i løbet af ganske kort tid måttet sande, at deres indtægtsgrundlag mere eller mindre forsvandt ”over natten”. Likviditeten er presset, eftersom rigtigt mange foreninger oplever en ekstraordinær markant nedgang i indtægter på grund af aflyste opvisninger, kampe og andre planlagte aktiviteter.

Djurslands Bank tilbyder nu at hjælpe foreninger og klubber ved at betale aftalte sponsorater for 2020 før tid.

- Vi har her i banken tradition for at bakke op om det lokale foreningsliv, så det er helt naturligt, at vi også i denne situation må stå sammen for at give en hjælpende hånd. Vi har derfor valgt at tilbyde at fremrykke betalingen af de sponsoraftaler, som vi har indgået for 2020, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Djurslands Bank opfordrer de foreninger og klubber, som banken har indgået samarbejdsaftaler med til at sende opkrævningen for 2020 allerede nu.