Logo

Deltager nr. 1.000 på bankens boligseminar

6. March 2020

Djurslands Bank har stor succes med at afholde gratis seminarer for unge boligkøbere, som står overfor deres første boligkøb. Banken formår sammen med en advokat at ramme ind i nogle af de emner og udfordringer, som man står overfor, når man skal købe bolig for første gang. Torsdag 5. marts ramte vi en milepæl, da deltager nr. 1.000 til de velbesøgte Aarhus-seminarer var til stede. Det blev markeret med et gavekort på 1.000 kroner og gaver til alle andre deltagere.

Deltager nr. 1.000. Det var startskuddet, da Djurslands Banks boligteam i går bød indenfor til et af de populære seminarer for førstegangskøbere. Denne gang i Væksthuset på Salling Rooftop.

- Vi er rigtigt glade for, at så mange er interesserede i vores seminarer, så derfor var det jo helt oplagt at markere deltager nr. 1.000 på seminaret i Aarhus torsdag 5. marts, fortæller filialdirektør fra Djurslands Bank i Aarhus, Jonas Bloch Witting.

Den heldige deltager nummer 1.000, Nana Thordal, fik et gavekort på 1.000 kroner til en boligbutik i Aarhus. Nana deltog sammen med sin kæreste de bor pt. til leje i Aarhus men er så småt begyndt at overveje et boligkøb på et tidspunkt.

De er dermed i samme situation, som en masse andre mennesker på boligjagt – og specielt når det er første gang, er der helt naturligt en række uopklarede spørgsmål.

- Vi så et behov blandt vores kunder for at blive klædt bedre på, inden de skriver under på en købsaftale. Der er simpelthen mange, som gerne vil vide noget mere om, hvad de skal være opmærksomme på – og hvilke muligheder man har som boligkøber. Vi holder derfor disse seminarer, hvor både vores egne kunder og alle andre er velkomne, og håber på den måde at være med til at gøre folk klogere inden det første boligkøb, siger bankens boligspecialist, Tina Klausen.

Det første seminar blev afholdt i Aarhus for cirka 2,5 år siden – og siden da er der blevet holdt cirka 10 om året. Der bliver holdt tilsvarende boligkøbsseminarer for førstegangskøbere i Grenaa og Randers.

Seminaret består af information om det aktuelle boligmarked, om muligheder, eventuelle faldgruber og en masse konkrete tips til, hvad der er godt at være specielt opmærksom på. Derudover har advokat Rune Bredtoft et indlæg om, hvilke juridiske aspekter ved en bolighandel af såvel en ejer- eller andelsbolig, man bør kende som boligkøber.

Næste seminar om Boligkøb for førstegangskøbere bliver afholdt i Aarhus 25. marts. Tilmelding her