Logo

Årets pensionsdag: Har du styr på DIN pension?

24. October 2022

Søndag 30. oktober er der 25 timer i døgnet, når vi går fra sommertid til vintertid. Har du overvejet at bruge den ekstra time på at forholde dig til din pension?

Har du styr på din pension? Måske er der mange år til – eller måske forventer du at gå på pension indenfor en kortere årrække.

Der er ingen tvivl om, vi generelt lever længere, så derfor kommer pensionsudbetalingen til at spille en væsentlig rolle. Du kan måske være i tvivl om, hvorvidt du er startet ”tidligt nok” – eller om du sparer nok op. Vi vil gerne hjælpe dig med at kigge på DIN situation og opsparingsmulighed.

Din pensionsordning indeholder også ofte forskellige forsikringsdækninger, fx ved tab af erhvervsevne eller kontantudbetaling ved visse kritiske sygdomme eller død. Du kan selv se, hvordan du er dækket på pensionsinfo.dk eller hos dit pensionsselskab.

Søndag 30. oktober har vi fuld fokus på at få kigget din pension igennem. Vi får en ekstra time i døgnet, når vi går fra sommertid til vintertid – vi opfordrer derfor til, at du bruger den ekstra time på at sikre, at din pensionsordning fortsat matcher dine behov.

Læs mere om pensionsdagen på letpension.dk.

 

Ring til Rasmus på søndag

I Djurslands Bank kan du altid få pensionsrådgivning af din rådgiver. På søndag møder du formuekonsulent Rasmus Ellegaard, når vi åbner telefonen mellem klokken 10-13. Ring til os for en snak om din pension.

Ring på telefon 8630 3990.

img