Logo

Årets pensionsdag: Har du styr på DIN pension?

25. October 2021

Søndag 31. oktober er der 25 timer i døgnet, når vi går fra sommertid til vintertid. Har du overvejet at bruge den ekstra time på at forholde dig til din pension?

Har du styr på din pension? Måske er der mange år til – eller måske forventer du at gå på pension indenfor en kortere årrække.

Der er ingen tvivl om, vi generelt lever længere, så derfor kommer pensionsudbetalingen til at spille en væsentlig rolle. For mange danskere vil en livrente f.eks. være en ganske god forretning; en opsparingsform som kan give tryghed og stabilitet – og måske endda være ”kilden til evigt forbrug” med en livslang udbetaling.

Din pensionsordning indeholder også ofte forskellige forsikringsdækninger, fx ved tab af erhvervsevne eller kontantudbetaling ved visse kritiske sygdomme eller død. Du kan selv se, hvordan du er dækket på pensionsinfo.dk eller hos dit pensionsselskab.

Søndag 31. oktober har vi fuld fokus på at få kigget din pension igennem. Vi får en ekstra time i døgnet, når vi går fra sommertid til vintertid – vi opfordrer derfor til, at du bruger den ekstra time på at sikre, at din pensionsordning fortsat matcher dine behov.

Ring til Tove på søndag
I Djurslands Bank kan du altid få pensionsrådgivning af din rådgiver. På søndag møder du formuekonsulent Tove Hjort Jensen, når vi åbner telefonen mellem klokken 11-14. Ring til os for en snak om din pension.

Ring på telefon 8630 3990.