Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min PIN-kode?

Du kan nemt finde din pinkode i både netbank og mobilbank.

Netbank

Vælg "Forbrug og budget" og "kortoversigt" i menuen.

Vælg det aktuelle kort og klik herefter på "Se pinkode". Du skal nu bekræfte med NemID, at du vil se din pinkode.

Mobilbank

Vælg ’Konto’ i nederste menulinje og ’Kort’ i øverste højre hjørne. Vælg det kort, du vil se pinkoden for og tryk på ’Vis pinkode’ under kortet. Din pinkode bliver nu vist et kort øjeblik. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der ikke er andre, der kigger med, når du får vist din pinkode.