Hold online-møde med banken

Djurslands Bank giver dig mulighed for at holde møde med din rådgiver via OnlineMøde - et system, der minder om Skype.

Mød os online

Vi vil rigtigt gerne møde dig i banken , men vi har også et alternativ; nemlig et OnlineMøde. Her kan du koble på elektronisk og holde et møde med din rådgiver - uanset om du sidder i sofaen derhjemme, på terrassen i sommerhuset eller er på arbejde.

Om du ønsker at møde os på den ene eller anden måde skal du selv afgøre. Det vigtigste er, at vi finder en løsning, som passer til dig og din hverdag.

Nemt, effektivt og sikkert

Et OnlineMøde er nemt at planlægge. Du aftaler et mødetidspunkt med din rådgiver. Herefter sørger rådgiveren for at vejlede dig og sende dig et link. Du kan være helt sikker på, at mødet afholdes via en sikker linje, så både fortrolighed og sikkerhed er i orden.


Du møder din rådgiver – og kan se relevante dokumenter på skærmen

Du modtager et link pr mail, og så har vi dialogen på telefonen. Hvis der er webcam på din pc eller tablet, kan du og din rådgiver se hinanden under mødet. Hvis ikke du har et kamera, er det kun dig, der kan se rådgiveren.

Under mødet har du mulighed for at se din rådgivers skærm. Det kan være en fordel, hvis rådgiveren skal vise dig en smart funktion i NetBank, eller du skal skrive under på f.eks. nogle pensionspapirer, som skal forklares først.

Prøv det! I Djurslands Bank tilbyder vi god og personlig service — både offline og online.