Great Place to Work®

Du finder os i top 50 blandt Europas bedste arbejdspladser.

Great Place to Work har kåret Djurslands Bank som en af Europas 50 bedste arbejdspladser. Vi blev nr. 44 ud af 2.340 virksomheder fra 19 forskellige europæiske lande.

7. februar 2018: Bankdirektør Lars Møller Kristensen fortæller om årsresultatet for 2017.

Hvor tilfreds er du med os?

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med os som pengeinstitut, og vi håber derfor, at du vil deltage i årets kundeanalyse.

Pas på svindel

Deltag i kundeanalysen og vind et gavekort

Din mening er vigtig for os, så vi kan finde ud af, hvordan vi bliver bedre til at rådgive og servicere dig. Derfor deltager vi igen i år i finanssektorens årlige kundebenchmark.

Vi håber, at du vil tage dig tid til at være med i undersøgelsen og fortælle os, hvor tilfreds, du er med os. Du deltager i NetBank, og det tager 2 – 3 minutter at deltage i undersøgelsen.

Som tak for hjælpen trækker vi lod blandt deltagerne. Du kan vinde et gavekort på 1.000 kr. til en forretning i dit lokalområde.

Om undersøgelsen

Hvert år udarbejder Finanssektorens Uddannelsescenter en kundeundersøgelse, der tager temperaturen på de danske bankkunders tilfredshedsniveau. I 2016 deltog vi sammen med 39 lokale pengeinstitutter fra hele landet. I alt 36.000 privatkunder og 2.871 erhvervskunder besvarede spørgeskemaet.