Hjælp dine børn godt på vej

Vi ønsker alle, at vores børn får en god og tryg opvækst. Og når børnene flytter hjemmefra, håber vi, at de er rustet til at klare sig godt i deres voksne liv - også økonomisk.

En økonomi med en god opsparing giver mange muligheder. Starter opsparingen, mens barnet er helt lille, kan et mindre månedligt beløb vokse sig til en pæn sum penge. Læs om vores tilbud til børn.

Rigtig mange børn har en naturlig interesse for penge og økonomi. Vi kan hjælpe med at få dit barn til at forstå, hvad en sund økonomi er for noget. Derfor hjælper vi med produkter og betalingsmidler til unge i alderen 12 - 17 år.

Ud over produkterne har vi også en række tilbud og aktiviteter til de unge mennesker. Hold øje her på hjemmesiden, hvor vi annoncerer de ting, vi har gang i.

Børneopsparing
Opsparing

Både forældre og bedsteforældre kan oprette opsparingskonti til de små

Er du mellem 0 og 12 år?

Kom og sæt dine penge ind på en Pengurukonto hos os, hvis du er mellem 0 og 12 år.

Penguru

Kender du Penguru?

Hos os får du en gratis sparebøsse, der hedder Penguru. Penguro er også på det hævekort, du kan få til din konto og på andre af bankens ting til børn.

 

Hævekort

Hvis du vil have et hævekort til kontoen, kan du få et Pengurukort. Det kan bruges i kassen i Djurslands Banks afdelinger.

Opsparing - flere muligheder

I Djurslands Bank tilbyder vi opsparingskonti, hvor forældre, bedsteforælde og andre løbende kan indsætte penge til opsparing.

Børneopsparing

Tab 1

Børneopsparing

Med en børneopsparing i Djurslands Bank har forældre eller bedsteforældre mulighed for at give familiens yngste en god opsparing. En god opsparing kan give barnet en god start på ungdoms- og voksenlivet.

Der kan sættes op til 3.000 kr. ind på kontoen om året – dog højst kr. 36.000 i alt.

Renten på en børneopsparing er skattefri. Opsparingen skal være bundet i mindst 7 år og kan tidligst udbetales, når barnet fylder 14 år.

Barnebarnskonto

Tab 1

Barnebarnskonto

Barnebarnskonto er et godt alternativ til den traditionelle børneopsparing.

Barnebarnskonto kan oprettes af forældre, bedste-, olde-, adoptiv-, pleje- og stedforældre.

Kontoen kan oprettes til børn under 14 år og skal udbetales mellem barnets 14. og 21. år.

Barnebarnskontoen er bundet i mindst 7 år fra oprettelsen eller fra den dato, hvor bindingsperioden evt. forlænges.

Du bestemmer selv hvor lidt eller hvor meget du vil indbetale på kontoen, og der er ingen pligt til at foretage faste indskud.

Er du 12 - 17 år?

Få din egen konto i Djurslands Bank

Er du 12-17 år kan du få en Jackpot-konto i banken. Du kan bruge kontoen til både løn, lommepenge og opsparing.

Du har mange fordele med en jackpot-konto:

  • Hævekort
  • MasterCard Ung – hvis du er over 15 år
  • Fordelagtig rente på din konfirmationskonto
  • NetBank, MobilBank og eDankort – hvis du er over 15 år

 

Hævekort

Som ung kunde kan du få et hævekort, som du kan bruge i bankens - og næsten alle andre pengeinstitutters automater – undtagen Nordea og Danske Bank.

MasterCard Debit Ung

Når du fylder 15 år, kan du udskifte hævekortet med et MasterCard Debit Ung-kort. MasterCard Debit Ung er et hæve- og betalingskort, som du kan bruge både i Danmark og i udlandet.

Der er en kontrol på kortet, så du aldrig kan bruge flere penge, end du har på din konto.

Høj rente og seje konfirmandtilbud

Skal du konfirmeres i år? Så sæt dine konfirmationspenge ind hos os!

6 % i  rente på 0 - 15.000 kr.

Kom ind i Djurslands Bank og opret en konfirmand-konto. Hos os får du i resten af 2016 en fast rente på: 

  • 6 % i rente af indestående på 0-15.000 kr. 
  • 3 % i rente af indestående på 15.001–30.000 kr.
    Maks. indskud: 30.000 kr.

Kontoen er uden binding, så pengene kan hæves, når du har brug for dem. Ved udløb pr. 31.12.2016 ændres kontoen automatisk til en Jackpot-konto.

Husk at medbringe sundhedskort og pas, hvis du ikke allerede har en konto i banken.

Konfirmandkonto kan oprettes i alle bankens filialer. Du skal dog være opmærksom på, at enkelte af bankens filialer er kasseløse. Det betyder, at vi ikke kan modtage kontanter i følgende afdelinger: Løgten-Skødtrup, Aarhus og Hinnerup.

Tag gerne far og mor med...

Når du er under 15 år, skal vi bruge dine forældres accept, hvis du ønsker at bestille et MasterCard Debit-kort, NetBank eller MobilBank. Derfor er det en god idé at tage dine forældre med.

Stand up og underholdning for unge

Som ung kunde mellem 13 – 16 år bliver du hvert år inviteret til et ungdomsarrangement med stand up, konkurrencer med masser af præmier og anden underholdning.
 

NetBank, MobilBank og eDankort – for dig over 15 år

NetBank og MobilBank

Hvis du har NetBank, kan du gå i banken via internettet, når og hvor det passer dig. Har du en smart-phone, kan du gøre det med MobilBank.

Med NetBank og MobilBank kan du hele tiden holde øje med dine penge og overføre penge til en anden konto, hvis du har brug for det.

Ønsker du at handle på nettet? 

NetBank giver dig også mulighed for at handle på internettet via eDankort, som er meget brugervenligt og har et højt sikkerhedsniveau, da handlen sker via NetBank.