Din lokale bank i Østjylland

Djurslands Bank tilbyder smarte og lette løsninger, der kan bruges på pc, tablet og mobil. Vi har en lang historie bag os, men vi er også nutidens og fremtidens bank, og så er vi først og fremmest din bank.

”Økonomi er et følsomt emne.”  “Når jeg vælger bank, har jeg brug for tryghed.”  “Jeg har det godt med den lokale bank.”  Det er citater fra kunder, som blev interviewet til vores 50 års jubilæumsbog, citater, som passer rigtig godt til vores værdier. Bankens primære formål er at rådgive om økonomi, men kunderne fortæller, at bankrådgivning i allerhøjeste grad også handler om tillid, nærvær og  at være i øjenhøjde.

Aktiv og kompetent kunderådgivning 

Vi er stolte over at have vores kunders tillid, for i dag kræver tillid en høj grad af kompetence. Og den kompetence har vores rådgivere. De har fokus på dig og din økonomi, og de tager kontakt til dig, når noget kan gøres bedre og ændres til din fordel. Det kalder vi Aktiv Kunderådgivning.

Sund fornuft i økonomien - til glæde for kunder og aktionærer

Vi er en stærk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i økonomien. Banken er en sund forretning, der giver aktionærerne et stabilt og konkurrencedygtigt afkast af deres investering.

Det er den bank, vi ønsker at være for dig, uanset om du er kunde, aktionær, medarbejder eller jobsøgende.  

Vi er et team

Fem vigtige værdier

Vores værdier bygger på hverdagen i Djurslands Bank.

Team - trivsel - tryghed

Vi vil være en attraktiv arbejdsplads nu og i fremtiden. Vi lægger derfor stor vægt på personlig og faglig udvikling. Den enkelte medarbejders trivsel er væsentlig, så vi i fællesskab kan skabe stærke resultater. Vi møder udfordringer med et smil og bidrager alle til en god og positiv stemning.  

Aktiv kunderådgivning 

Vi vil være Danmarks bedste bank til uopfordret at give vores kunder økonomisk rådgivning. Vi afdækker kundernes behov og tilbyder individuelle og fleksible løsninger. Vi afholder altid planlagte og forberedte møder og giver vores kunder mere, end de forventer.  

Engageret og effektiv 

Vi er proaktive og yder en indsats, der gør en forskel. Hver enkelt medarbejder kan tage selvstændige beslutninger og dermed give hurtige svar. Vi er initiativrige og ser mulighederne. Gennem coaching og sparring finder vi utraditionelle veje og realiserer nye mål.

Sund fornuft i økonomien 

Vi er en bank for kunder med sund fornuft i økonomien. Vi giver altid opdateret og kvalificeret rådgivning og finder økonomisk holdbare løsninger for vores kunder. At være kunde i Djurslands Bank skal altid være lig med økonomisk kvalitet. 

Lokal og synlig

Vi er lokalbanken i Østjylland. Vi er aktive i lokalsamfundet og støtter synligt lokale aktiviteter og foreninger. Vi er utraditionelle i vores markedsføring og er en moderne virksomhed, der med vækst og arbejdspladser i lokalområdet er med til at udvikle det lokale fundament.

Nøgletal

Vi har en sund økonomi, der har vist sin styrke i både medgang og modgang.

Djurslands Bank i tal

Vi har en sund økonomi, der har vist sin styrke i både medgang og modgang.

  • Solid egenkapital på 1.015 mio. kr.
  • Kapitalprocent på 18,9 % – en overdækning på 7,1 %.
  • Lave tab og nedskrivninger gennem alle år under finanskrisen.
  • Banken har 14 kundefilialer og ca. 200 ansatte.
  • Banken har et indlånsoverskud på 1.311 mio. kr.

 

 

  • Banken ejes af 17.646 aktionærer.
  • 45.950 privatkunder, 3.925 erhvervskunder og cirka 2.000 foreninger.
  • Høj kundetilfredshed, hvor 9 ud af 10 kunder vil anbefale banken til venner og familie.

Tallene er fra bankens Årsrapport 2017.