Logo

Aarhus byder velkommen til Djurslands Bank Arena

3. May 2023

Skanderborg Aarhus Håndbold og Aarhus United Elitehåndbold har indgået en aftale med Djurslands Bank om navnesponsoratet på Aarhus Arena. De to klubbers hjemmebane med en kapacitet på 5.000 tilskuere vil fremover hedde Djurslands Bank Arena.

Siden Aarhus Kommune ved årsskiftet hjemtog forpagtningen af Arenaen og indgik en samarbejdsaftale vedr. drift og navnerettigheder med de primære brugere – AARHUS UNITED og SAH - har de to klubber samarbejdet om at finde en kommerciel partner, som aktivt vil deltage i en udvikling af rammerne for eliteidræt og underholdning i Aarhus.

Fra 1. maj 2023 vil det derfor være Djurslands Bank, som lægger navn til arenaen, og samarbejdet mellem de tre parter bliver startskuddet til et flerårigt samarbejde, som blandt andet skal omfatte en optimering af arenaoplevelsen.

img

Djurslands Bank fremhæver, at navnesponsoratet og samarbejdet skal medvirke til at øge kendskabet til pengeinstituttet i Aarhus og hele Østjylland.

- Djurslands Bank har haft en flot vækstrejse i Aarhus, og vi har naturligvis en stor ambition om at fortsætte denne rejse og dermed blive en endnu mere synlig og integreret del af byens DNA. Med tiden ser vi gerne, at banken når en størrelse og position, der gør det naturligt, at vi med vores lokale forankring og hovedkontor i Østjylland kan gøre os fortjent til at være byens bank, siger bankens adm. direktør Lars Møller Kristensen og fortsætter:

- Bankens vækst i Aarhus har også betydet, at vi er gået et par trin op ad stigen med vores involvering og synlighed i byen. Først med hovedsponsoratet af Skanderborg Aarhus Håndbold og nu med navnesponsoratet for de kommende år med Arenaen her i Kongelunden, nævner Lars Møller Kristensen.

Bankens nytiltrådte bankdirektør Sigurd Simmelsgaard hæfter sig også ved de mange positive elementer i den nye aftale om Arenaen med Skanderborg Aarhus Håndbold og Aarhus United.

- Vi er stolte over, at vi på denne måde bliver en integreret del af de mange nye aktiviteter, der kommer til at ske i Kongelunden. Jeg er relativt ny i banken men har allerede mærket bankens engagement i det lokale markedsområde, og denne sponsoraftale er netop interessant, da det drejer sig om at give alle, der besøger Djurslands Bank Arena en god oplevelse – uanset om du kommer fra Djursland, Aarhus eller andre steder i Østjylland – og uanset om vi mødes til håndbold, koncerter eller andre arrangementer, siger Sigurd Simmelsgaard.

Hos Aarhus United og Skanderborg Aarhus Håndbold glæder de to direktører, Mads Winther og Mads Lind, sig over, at brugerne af Arenaen har fået mulighed for at lave en aftale med et af områdets store pengeinstitutter.

- Der skal først og fremmest lyde en stor tak til Aarhus Kommune, som har været en rigtig god medspiller i dette projekt. Kommunen har valgt at give noget tilbage til de klubber, som har deres daglige gang og virke i arenaen. Vi har haft en fin dialog hele vejen, og kommunen har været fastsat på, at arenasponsoratet skal varetages af Aarhus United og Skanderborg Aarhus Håndbold.

- Arenaen er en af de ikoniske institutioner i Aarhus, hvor eliteidræt og underholdning mødes, og hvor fællesskab og oplevelser manifesteres. Som daglige brugere af Arenaen har vi prioriteret at få en samarbejdspartner, som matcher vores ambitioner om at skabe de bedste muligheder for tophåndbold, breddeidræt og oplevelser, som indeholder glæde, sammenhold og fællesskab, lyder det fra de to direktører, og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at Djurslands Bank vil elitesporten i Aarhus, og vi har fået en partner, som forstår kerneproduktet, hvor håndbold og underholdning har intensitet og drama som fælles forankring.

- Arenaen lægger gulv til fanoplevelser, fællesskab og engagement, og vi glæder os til at dele endnu flere gode oplevelser med publikum i Aarhus, slutter Mads Winther og Mads Lind.

Skanderborg Aarhus Håndbold vil fortsat ligeligt dele sine kampe mellem hjemmebanerne i Aarhus og Skanderborg, mens Aarhus United pr. 15. marts i år er rykket permanent i DJURSLAND BANK ARENA.

Yderligere information:
MadsWinther, direktør i Aarhus United - 2880 9970
MadsLind, direktør i Skanderborg Aarhus Håndbold (SAH) - 2992 0295
SigurdSimmelsgaard, direktør i Djurslands Bank - 2059 6007

img

img

img

img