Hvordan underskriver man elektronisk

I stedet for at underskrive en aftale på et fysisk stykke papir, kan du underskrive elektronisk.
Du underskriver elektronisk på din computer eller mobiltelefon.

Aftaler med Djurslands Bank, som skal underskrives elektronisk, underskrives i E-boks.

Sådan gør du:

• Log på www.e-boks.dk
  • Vælg: Privat. Du skal bruge dit NemID til at logge på.
  • Vælg: Indbakke og arkiv øverst
  • Vælg det dokument du vil underskrive og klik på linket underskriv meddelelse
  • Vælg: Underskriv eller afvis i øverste venstre hjørne
  • Der åbnes nu et vindue, hvor du skal indtaste dit bruger-id og din adgangskode til NemID
  • Vælg: Næste
  • Indtast din NemID nøgle og tryk godkend