Hvordan logger jeg på NetBank første gang?

Når du har fået dit NemID-velkomstbrev med et nøglekort og en adgangskode, så er NetBank klar til brug. Havde du allerede et NemID, da du bestilte NetBank, skal du bruge det. Du får et brev, når NetBank er oprettet til dig og klar til brug.

1. Klik på ”Log på” i øverste højre hjørne af hjemmesiden og vælg ”NetBank”.
  2. Følg den vejledning, der fremgår af NemId-velkomstbrevet. Havde du NemID i forvejen, skal du bruge de login-oplysninger, du også bruger alle andre steder, du logger på med NemID.
  3. Klik på ”Næste”, og følg vejledningen på skærmen.