Hvordan afviser/stopper jeg en betaling i NetBank?

Stop en betaling eller afmeld en Betalingsservice-aftale:

Stop betaling

Du kan stoppe/afvise en betaling de første 7 dage i en måned også selvom betalingen allerede er gået igennem.

• Vælg: Forbrug og budget
  • Vælg: Kontobevægelser
  • Vælg: aktuel konto som betalingen sker fra
  • Vælg den betaling du vil afvise. Klik på ”Vis kommende”, hvis den ikke er betalt endnu
  • Klik: "Stop betaling" i øverste højre hjørne på det nye vindue der åbner

Bemærk: Når du stopper en betaling, er det kun den ene gang, regningen ikke bliver betalt. Betalingsservice-aftalen bliver stadig betalt, næste gang der skal betales. Se hvordan du afmelder en betaligsservice-aftale nedenstående.

Afmeld betalingsservice-aftale eller en fast overførsel

• Vælg: Betal og overfør
  • Vælg: Faste betalinger
  • Vælg den betalingsservice-aftale du ønsker at afmelde
  • Klik: Afmeld i øverste højre hjørne i det nye vindue