Logo

Hvordan afviser/stopper jeg en betaling i netbank?

Stop en betaling eller afmeld en Betalingsservice-aftale:

Stop betaling

Du kan stoppe/afvise en betaling de første 7 dage i en måned  også selvom betalingen allerede er gået igennem.

1. Vælg: Forbrug og budget

2. Vælg: Kontobevægelser

3. Vælg: aktuel konto som betalingen sker fra

4. Vælg den betaling du vil afvise. Klik på ”Vis kommende”, hvis den ikke er betalt endnu

5. Klik: "Stop betaling" i øverste højre hjørne på det nye vindue der åbner

Bemærk: Når du stopper en betaling, er det kun den ene gang, regningen ikke bliver betalt. Betalingsservice-aftalen bliver stadig betalt, næste gang der skal betales. Se hvordan du afmelder en betaligsservice-aftale nedenstående.

Afmeld betalingsservice-aftale eller en fast overførsel

1. Vælg: Betal og overfør

2. Vælg: Faste betalinger

3. Vælg den betalingsservice-aftale du ønsker at afmelde

4. Klik: Afmeld i øverste højre hjørne i det nye vindue