Logo

Kan jeg opsætte notifikationer i mobilbanken?

Sådan opsætter du notifikationer i din mobilbank

I mobilbanken kan du opsætte notifikationer for forskellige hændelser. Du bestemmer selv om du vil modtage notifikation på din mobiltelefon eller via e-mail.

Du kan for eksempel få en notifikation ved overtræk, hvis der går penge ind på din konto eller hvis der er besked fra banken.

Sådan gør du:

1. Log ind i mobilbanken

2. Vælg: Menu (i nederste højre hjørne)

3. Vælg: Indstillinger

4. Vælg: Notifikationer

Ønsker du automatisk at flytte penge fra en konto til en anden ved forestående overtræk, kan du lave en aftale om automatisk optankning hos din rådgiver.

Åbningstider
Mandag-fredag10 - 16 (8-18 efter aftale)