MobilePay Box gør det nemt at styre fælleskassen

Brug MobilePay Box til gave- eller klassekassen og få nemt styr på indbetalingerne.

Klassekassen, kagekassen, gavekassen… nu kan du nemt og enkelt samle penge ind og styre alle slags fælleskasser, og det endda uden at blande det sammen med din privatøkonomi. Med MobilePay Box kan du oprette op til 3 fælleskasser (MobilePay Boxes) i din MobilePay-app, og hver Box kan modtage op til 15.000 kr. årligt.

Det er let at oprette og dele et link til betaling. Se her:

Betal, udbetal eller overfør nemt

Det er nemt at betale til en MobilePay Box. Du klikker bare på det link, du har modtaget fra opretteren af boxen. Hvis du kender Box-ID'et, kan du også indtaste dette, hvor du normalt indtaster et nummer til MobilePay betaling.

Kun administratoren af en MobilePay Box kan udbetale fra den. Til gengæld er det super enkelt. Du kan overføre til din egen MobilePay, eller udbetale til andre. Du kan også betale fra din MobilePay Box i de butikker, der tager imod MobilePay-betaling til et MobilePay-nummer.  

Gratis resten af 2018

Det er gratis at oprette MobilePay Box, men fra 1. januar 2019 vil der være et gebyr på 15 kr. for hver 1000 kr., der er indbetalt. Har I en fælleskasse på under 1000 kr., slipper I for gebyret. 

Se svar på spørgsmål om Mobilepay Box

Fakta om MobilePay Box

  • Nemt integreret i din MobilePay app
  • Nemt at oprette, indbetale og dele
  • Kun én kan administrere og (ud)betale fra den oprettede boks
  • Der kan maksimalt indbetales 15.000 kr. pr. boks pr. kalenderår
  • Gratis oprettelse
  • Fra 1. januar 2019: Gebyr på 15 kr. pr. 1000 kr. indsamlet.