Aktiv Kunderådgivning

Hvordan ser din hverdag ud? I dagligdagen er der ikke mange, der har lyst til at bruge tid og kræfter på økonomi – det skal jo helst bare køre.

Aktiv Kunderådgivning

Aktiv Kunderådgivning

Når det virkelig gælder, er vi der med gode råd. Det er ikke altid, vi venter på, at du kontakter banken. Hvis vi kan se, at ændring i dit samarbejde med banken, kan give dig økonomisk gevinst og større fleksibilitet, tager vi naturligvis kontakt til dig.

Som VærdiPlus-kunde tilbyder vi dig et årligt rådgivningsmøde, hvor vi gennemgår din samlede økonomi for at finde ud af, om noget kan ændres til din og din families fordel. 

Det kalder vi Aktiv Kunderådgivning.

 

Vi er klar til at hjælpe

Vi er klar til at hjælpe, når du har brug for os. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi du har en fast rådgiver, som du altid kan kontakte. Det gælder uanset, om du bare har et afklarende spørgsmål, eller om du har brug for lidt grundigere rådgivning, for eksempel i forbindelse med køb af ny bolig.

I Djurslands Bank kan du vælge, hvilke forretninger du selv vil klare, og hvilke du gerne vil have vores hjælp til.

Book et rådgivningsmøde
Få mere at vide om god rådgivning i Djurslands Bank

Rådgivning

God rådgivning giver dig økonomisk overskud til det, der er vigtigt for dig

Hold online-møde med banken

Djurslands Bank giver dig mulighed for at holde møde med din rådgiver via OnlineMøde - et system, der minder om Skype.

Online rådgivning

Lokalbank med højteknologiske løsninger

Hvis du synes, det er besværligt at tage i banken, så finder vi en løsning, som passer til dig. Det kan være et OnlineMøde, så du kan holde mødet med din rådgiver - uanset om du sidder i sofaen derhjemme, på terrassen i sommerhuset eller er på arbejde.

Nemt, effektivt og sikkert

Et OnlineMøde er nemt at planlægge. Du aftaler et mødetidspunkt med din rådgiver. Herefter sørger rådgiveren for de tekniske detaljer, og at mødet afholdes via en sikker linje, så både fortrolighed og sikkerhed er i orden. 

 

Du møder din rådgiver – og kan se relevante dokumenter på skærmen

Du modtager et link pr mail, og så har vi dialogen på telefonen. Hvis der er webcam på din pc eller tablet, kan du og din rådgiver se hinanden under mødet. Hvis ikke du har et kamera, er det kun dig, der kan se rådgiveren.

Under mødet har du mulighed for at se din rådgivers skærm. Det kan være en fordel, hvis rådgiveren skal vise dig en smart funktion i NetBank, eller du skal skrive under på f.eks. nogle pensionspapirer, som skal forklares først.

Prøv det! I Djurslands Bank tilbyder vi god og personlig service  både offline og online. 


Nyhedsbrevet Djurslands Bank

Nyhedsbrevet - aktuelle nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle nyheder om, hvad der sker i banken, og hvad der rører sig i bankverdenen i øvrigt.

Sidste nyt fra os og den finansielle verden

Der sker hele tiden noget nyt i den finansielle verden. 

Boligmarkedet ændrer sig løbende, og det påvirker boligfinansieringen. Der sker ting ude i verden, som har indflydelse på finansmarkederne, og den teknologiske udvikling byder på helt nye muligheder.

Alt det betyder, at vi løbende tilpasser og udvikler nye services og produkter,  der passer til vores kunders liv. 

Det er noget af det, vi skriver om i nyhedsbrevet, ligesom du også kan læse om nyansættelser og andre nyheder fra Djurslands Bank.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi udsender fire nyhedsbreve om året med aktuelle nyheder - nogle af nyhederne skriver vi selv, andre henter vi fra vores magasin Pengenyt.

I nyhedsbrevet kan du læse om

  • nyansættelser
  • nye VærdiPlus-arrangementer
  • lancering af nye produkter i banken
  • aktuelt økonomisk stof
  • aktuelt lokalt stof

Tilmeld dig nyhedsbrevet >>
Læs Pengenyt her >>

Læs information om behandling af persondata i Djurslands Bank >>