Apple Pay

Så er der godt nyt til dig, der har ventet på Apple Pay. Ventetiden er forbi, og du kan nu bruge Apple Pay hos Djurslands Bank.

Hvor kan du bruge Apple Pay?

Med Apple Pay kan du betale i alle butikker, der tager imod kontaktløs betaling – både i Danmark og i udlandet. Du kan også betale i webshops og i apps, der bruger Apple Pay som betalingsløsning.

For at bruge Apple Pay skal du være kunde i Djurslands Bank og have et Visakort, Visa/dankort eller Mastercard fra Djurslands Bank. Derudover skal du have et Apple Watch eller en iPhone 6 (eller nyere).

Sikker betaling

Apple Pay er en nem og sikker måde at betale i butikkerne på. Dit kortnummer bliver aldrig gemt på din enhed, i butikken eller på Apples servere. Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode der sikrer, at dine køb forbliver private.

Kom i gang med Apple Pay

Har du Visa/Dankort eller Mastercard i Djurslands Bank, og har du en iPhone 6 eller nyere, er det nemt at komme i gang med Apple Pay.

Sådan gør du
For at komme i gang skal du blot tilføje dit kort i Apple Wallet. Det kan du gøre i enten MobilBank eller app'en, når først du har sikret dig, at IOS og MobilBank er opdateret.

I MobilBank:
  1. Tryk "Kort" i menuen
  2. Vælg det ønskede kort
  3. Tryk "Tilføj til Wallet"
I Apple Wallet:
  1. I app'en "Wallet" skal du vælge "Tilføj kort"
  2. Følg vejledningen

Spørgsmål og svar

Du kan læse mere om, hvordan Apple Pay fungerer i vores spørgsmål og svar om Apple Pay.

Spørgsmål og svar